Tuinbanken

Als u bij een tuinbank aan een simpel rechthoekig meubelstuk denkt, dan kunt u nog een hoop inspiratie opdoen bij ons tuincentrum! Tuinbanken zijn er namelijk in allerlei vormen en materialen, voor iedere tuin, en voor allerlei gelegenheden. Begin de ochtend met een kopje koffie in een schommelende hangbank, laat u ’s middags achterover zakken op de loungebank, en berg ‘s avonds de kussens weer op in de ruimte in de kofferbank. Er is altijd wel een tuinbank te vinden die bij uw stijl past!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 15 producten

Iedere tuinbank heeft zo zijn eigen voordelen

Tuinbanken gemaakt van verschillende materialen zorgen ervoor dat de keuze van een tuinbank een stuk lastiger wordt. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben wij van verschillende materialen de voordelen op een rijtje gezet:

  1. Houten tuinbank: Of u nu kiest voor een teakhouten tuinbank of een hardhouten tuinbank, al deze banken zullen goed onderhouden moeten worden. Verschillende houtsoorten betekent ook verschillende soorten onderhoud. Teakhout is een houtsoort dat erg makkelijk in onderhoud is, terwijl hardhouten tuinbanken ook in de zomer om de twee maanden olie nodig hebben. Hout blijft erg lang mooi en zo kunt u jaren genieten van uw houten tuinbank. Ook geeft een houten tuinbank uw tuin of balkon een romantische en natuurlijke uitstraling!
  2. Wicker tuinbank: Wicker is een populair materiaal om tuinbanken mee te maken. U zult in ons assortiment dan ook gegarandeerd veel wicker tuinbank terugzien. Dit materiaal is vergelijkbaar met het traditionele vlechtwerk, al zijn de materialen een stuk duurzamer. Wicker tuinbanken hebben niet veel onderhoud nodig en zo kunt u er jarenlang van genieten.
  3. Metalen tuinbank: Een metalen tuinbank in de tuin of op het balkon zorgt voor een stoere, moderne uitstraling. Een metalen tuinbank is ideaal om in de voortuin neer te zetten. 

 

Metalen-tuinbank-kopen-coppelmans   tuinbanken-kopen-coppelmans

 

Tuinbank accessoires

Een tuinbank bevat in de ideale situatie natuurlijk ook accessoires. Om u optimaal te kunnen laten genieten van een tuinbank in de tuin, vindt u bij de verschillende vestigingen van TuinWereld natuurlijk ook tuinbank accessoires. Tuinbank kussens zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van deze accessoires. Een lounge tuinbank zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen in de tuin, maar zonder kussens zitten deze banken een stuk minder fijn. Tuinbank kussens in verschillende formaten en stijlen vindt u dan ook in ons assortiment!