Tuinbanken

Tuinbanken zorgen ervoor dat je gedurende het hele jaar van jouw tuin kunt genieten. Of dit nu in het voorjaar is genietend van de eerste warme zonnestralen of juist in de winter met een kop warme chocolademelk en een heater; tuinbanken zorgen ervoor dat je nog meer kunt genieten van de tuin. In alle vier de vestigingen van Tuinwereld vindt u een ruime afdeling gevuld met tuinbanken gemaakt van verschillende materialen. Kom langs en bekijk ons gehele aanbod!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten

Tuinbanken kopen in allerlei soorten en maten

Tuinbanken worden niet alleen maar gemaakt van hout, maar je hebt keuze uit allerlei soorten materialen. Naast materialen spelen ook de grootte en de stijl een belangrijke rol bij het kopen van een nieuwe tuinbank. Je kunt ervoor kiezen om een tuinbank te kopen die aansluit bij de rest van jouw tuin, of juist een tuinbank die eruit springt. Een gekke kleur of aparte vorm bijvoorbeeld! In ons assortiment in de verschillende vestigingen vind je onder andere de volgende tuinbanken:

  • Lounge tuinbanken
  • Houten tuinbanken
  • Tuinbanken met zachte kussens
  • En nog veel meer...

Wij nodigen je van harte uit bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel. Wijchen en Bocholt om ons complete assortiment tuinbanken te komen bekijken. Grote kans dat de perfecte tuinbank voor jou in onze tuincentra staat!

Welke tuinbank past bij jou?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dat snappen wij maar al te goed! In ons ruime assortiment tuinbanken kan het namelijk nogal lastig zijn om een keuze te maken. Om het je makkelijk te maken, hebben wij de kenmerken van verschillende materialen tuinbanken opgesomd:

  • Houten tuinbank. Een houten tuinbank is een prachtig statement in iedere tuin. Of je nu een romantische of natuurlijke uitstraling zoekt: een houten tuinbank kan alle kanten op. Ook is een houten tuinbank makkelijk in onderhoud, waardoor je er niet veel tijd aan hoeft te besteden. 
  • Metalen tuinbank. Een metalen tuinbank is stoer en modern, maar heeft toch ook een romantische uitstraling. Denk maar eens na: romantische filmscènes spelen zich vaak af op een metalen tuinbank! Creëer jouw eigen romantiek in de tuin met een handige en comfortabele metalen tuinbank. 
  • Wicker tuinbank. Een wicker tuinbank is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft veel weg van traditioneel vlechtwerk. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze banken lang mooi blijven!

Tuinbank kussens zijn een must-have als je op zoek gaat naar een nieuwe tuinbank. Deze zorgen er namelijk voor dat je nog comfortabeler kunt zitten op de tuinbanken. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan tuinkussens, waaronder kussens voor op tuinbanken!

Tuinbank-hout-kopen

Tuinbank kopen bij TuinWereld

Een tuinbank kopen is een aanwinst voor iedere tuin. Of je nu kiest voor een metalen tuinbank, een houten tuinbank of een lounge tuinbank: een tuinbank zorgt ervoor dat je meer tijd in de tuin ontspannen kunt doorbrengen. Kom langs bij één van onze vestigingen om het aanbod tuinbanken te bekijken. Ons aanbod tuinbanken gaat ieder seizoen weer met de trends mee, waardoor je altijd iets nieuws te bekijken heeft. Onze medewerkers in onze tuincentra helpen je graag met het kiezen van de perfecte tuinbank. Heb je vragen, maar geen tijd om langs te komen? Neem dan contact met ons op. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Tuinwereld-tuinbank-kopen