Kerstshows TuinWereld

Bij TuinWereld bezoekt u de leukste en meest gezellige kerstshow in de omgeving van Nijmegen, Tiel en Beuningen. Onze medewerkers doen ieder jaar weer keihard hun best om ons tuincentrum om te toveren tot een waar kerstparadijs. Dat is dit jaar ook weer gelukt! Benieuwd? Kom dan snel een keer bij ons langs!

Zingende pinguïns op onze kerstshow

Wat kunt u allemaal verwachten tijdens onze jaarlijkse kerstshows?

Onze kerstshow wordt ieder jaar met veel enthousiasme ontvangen en het is dan ook een waar spektakel. Ieder jaar staat er een thema centraal en aan de hand van dit thema bouwen we verschillende afdelingen op. Laat u betoveren door prachtige verlichting, schattige kerstdorpjes, levensgrote dieren, vrolijke muziek en originele decoraties. We voegen ieder jaar een bijzonder element toe en ook dit jaar zullen we u zeker weer verrassen!

Foto's kerstshow 2019 van TuinWereld Wijchen

Inspiratie opdoen op de kerstmarkt

De kerstshows van TuinWereld zijn de ideale plaats om inspiratie op te doen voor de aankomende feestdagen. Shop op onze kerstmarkt voor de leukste decoraties en kerstcadeaus. U vindt hier bijvoorbeeld:

Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste combinatie kerstdecoraties voor uw interieur en tuin. Natuurlijk blijven de overige afdelingen van ons tuincentrum ook gewoon toegankelijk. Wellicht vindt u hier nog een leuk kerstcadeautje, zoals een kamerplant, bloempot, vaas of accessoire voor in huis. Ook een leuk kerstcadeautje is een prachtige kerstbal, of zelfs een fotolijstje met een persoonlijke foto erin. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor onze mooie pot-plant combinaties. 

Tuincentrum TuinWereld - Kerstshows - Kerstartikelen kopen

Kerstbomen kopen tijdens onze kerstshow

Heeft u nog geen kerstboom in huis gehaald? Loop dan ook even langs het kerstbomen bos, wanneer u een bezoek brengt aan de kerstshows van TuinWereld. Wij verkopen zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen en dit verschil is soms nauwelijks te zien. Doordat onze kunstkerstbomen naalden hebben die gemaakt zijn van PVC en van PE zien ze er natuurlijk en vol uit en zijn ze ook nog eens heel stevig. Al onze kunstkerstbomen worden geleverd met een gratis kerstboomvoet. Ons aanbod echte kerstbomen is ook zeer divers. Bij Tuinwereld koopt u goede kwaliteit sparren van onder andere Normann-spar. Deze kerstbomen zijn natuurlijk goed te vullen met de kerstballen uit ons assortiment die wij ook op de kerstshow verkopen. Vergeet bij een kerstboom zonder kluit ook niet een goede kerstboomstandaard te kopen. Hier heeft u veel plezier van! Kom snel eens bij ons langs!

Bezoek de kerstshows bij TuinWereld

De kerstshows van TuinWereld mag u niet missen. Het zijn uitgebreide kerstshows met allerlei verschillende producten. Het grote aanbod zal u verrassen! Onze medewerkers helpen u graag en zorgen er samen met u voor dat uw huis- en tuin in prachtige kerstsferen wordt omgetoverd. Kom voor ons gehele aanbod langs bij één van onze vier tuincentra in Bocholt, Tiel, Malden en Wijchen. Tot snel bij TuinWereld! 

Onze kerstbomen