Binnenpotterie

Naast woonaccessoires brengt binnenpotterie ook sfeer in elk interieur! Bij de vestigingen van Tuincentrum Tuinwereld bieden wij daarom een uitgebreid assortiment aan bloempotten en bloembakken, maar ook vazen, kunststof bloempotten en terracotta potjes. Uiteraard hebben wij de nieuwste modellen van de laatste trends in ons tuincentrum opgenomen. Ter inspiratie zijn er in de winkels altijd opgemaakte potten en plantenbakken te vinden. Ook is het mogelijk zelf uw kamerplant met een pot of mand uit te kiezen en deze te laten opmaken door onze medewerkers. Zo gaat u met een complete combinatie van een plant en pot naar huis!

Bloempotten voor binnen

Met leuke accessoires, zoals kaarsen en kussens kunt u uw huis naar smaak mooi inrichten. Hierbij kunnen mooie bloempotten natuurlijk niet ontbreken. Met wat mooie bijpassende bloempotten kunt u uw huis net even extra stijlen en sfeervol inrichten. Onderhoud uw planten in een juiste bloempot of vaas, dan heeft u hier natuurlijk langer plezier van. Potten voor binnen zijn er natuurlijk in verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramiek, kunststof of glas. Een bos bloemen is natuurlijk perfect om in een mooie glazen vaas te zetten. Een kamerplant daarentegen kan heel mooi staan in een pot van keramiek. De medewerkers van onze vestigingen van TuinWereld kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste pot.

Bloempotten voor binnen bij De Bosrand

Potten in verschillende woonstijlen

Ieder seizoen staan er nieuwe woontrends centraal. Daar spelen wij van tuincentrum TuinWereld op in. Ook wij veranderen ons assortiment om goed aan te sluiten bij de laatste woonstijlen. Wat kunnen we in 2021 verwachten? In 2021 kunnen we een aantal nieuwe kleuren verwachten. Denk daarbij aan goud, beige-tinten, paars en pasteltinten in de kleur lila en oranje. De bekende terracotta potten zijn natuurlijk perfect om hiermee te combineren.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 278 producten