Knaagdieren

Wij verkopen onder andere hamsters, cavia's en ratjes en gerbils. Om uw knaagdier goed te verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres!

Veel lekkernijen, droogvoer, speeltjes, diverse soorten hooi en stro en natuurlijk prachtige binnen- en buitenhokken.

 

 

Welke knaagdieren bestaan er allemaal? 

In ons assortiment knaagdieren vindt u niet alleen knaagdieren zelf, maar ook allerlei soorten producten voor de verzorging van knaagdieren. Wij van TuinWereld vinden het belangrijk dat huisdieren goed worden verzorgd en zo voorzien wij graag in uw behoeftes. Knaagdieren zijn gezellige dieren die ideaal zijn als huisdier voor een gezin. In ons assortiment bij de verschillende vestigingen vindt u onder andere producten voor de volgende knaagdieren:

  • Cavia's
  • Hamsters
  • Ratten
  • Muizen
  • En nog veel meer...

Kom langs bij één van onze vestigingen om ons complete assortiment te bekijken. Op onze dierenafdeling vindt u niet alleen schattige knaagdieren, maar ook alle producten die u nodig heeft om deze lieve dieren op de juiste manier te kunnen verzorgen. Van hokken tot eten: TuinWereld heeft het allemaal.

knaagdieren-soorten

Het aanschaffen van een cavia

Een cavia is een gezelschapsdier, waardoor het belangrijk is dat u altijd twee cavia's tegelijk als huisdieren hebt. Voor het aanschaffen van een cavia zult u een hok moeten kopen en deze vullen met stofvrije bodembedekking. Ook zult u een drinkbak en etensbak moeten aanschaffen. In ons tuincentrum vindt u op de knaagdieren afdeling alles wat u nodig heeft om een cavia goed te kunnen verzorgen. Ook kunt u in ons tuincentrum terecht om cavia's te kopen! 

hamster-kopen-tuinwereld

Een hamster als huisdier

Alle benodigdheden om een hamster als huisdier te houden, inclusief de hamster zelf, koopt u natuurlijk bij TuinWereld. Wij zijn goed voor de dieren in ons tuincentrum en met ons assortiment producten voor hamsters zorgen wij ervoor dat u de hamster thuis ook zo goed kunt verzorgen! Hamsters zijn veelal 's nachts actief en vooral kinderen zijn dol op deze lieve beestjes. Een hamsterkooi inclusief rad om te rennen en  voedsel voor de hamster koopt u op onze dierenafdeling. 

Ratten en muizen: huisdieren met karakter

Ratten en muizen worden door veel mensen gezien als ongedierte, maar zijn hartstikke leuk als huisdier. Binnen Nederland zijn deze dieren misschien iets minder populair om als huisdier te houden, maar het zijn dieren met een heus karakter. Voor alle benodigdheden voor uw muizen of ratten kunt u terecht bij één van de vestigingen van TuinWereld. 

Vragen of advies nodig? Kom naar onze dierenwinkel!

Heeft u vragen over de knaagdieren die wij op onze dierenafdeling verkopen of over de verzorging hiervan? Kom dan langs bij één van onze vestigingen en vraag hulp aan onze enthousiaste medewerkers. Ook beantwoorden zij graag al uw vragen over de producten in ons assortiment. Twijfelt u nog over de aanschaf van een knaagdier? Ga in gesprek met onze medewerkers en kom erachter of een knaagdier de juiste keuze is voor u. U vindt onze winkels in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Zien wij u binnenkort terug op onze dierenafdeling vol producten voor knaagdieren?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden