Grote kamerplanten

Grote kamerplanten zijn ideaal om leegtes in huis snel op te vullen. Met grote kamerplanten breng je kleur én sfeer in huis! Of je nu op zoek bent naar een hoge kamerplant of een brede kamerplant: TuinWereld heeft het allemaal. Kom langs bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt om het complete assortiment grote kamerplanten te bekijken. Welke grote kamerplant past het best bij jouw interieur?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

De indrukwekkendste grote kamerplanten

Grote kamerplanten bestaan in diverse soorten en kleuren, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een grote kamerplant te vinden die past bij jouw interieur. Kies je voor een grote kamerplant met opvallende bladeren of kies je juist voor een plant met gekleurde bloemen? De meest bijzondere grote kamerplanten hebben wij voor jou op een rijtje gezet, zodat je makkelijker een keuze kunt maken:

  • Areca palm oftewel Goudpalm: deze makkelijke grote kamerplant is ontzettend gewild. De lage prijs en de makkelijke verzorging van de Goudpalm zorgen ervoor dat deze plant ook geschikt is voor mensen geen groene vingers hebben. De bladeren van de Goudpalm zuiveren de lucht in huis en zien er ook nog eens prachtig uit.
  • Pachira aquatica oftewel Geldboom: de gevlochten stam maakt deze grote kamerplant een lust voor het oog. De Geldboom komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en houdt ervan als zijn stam continu licht vochtig is. Op zoek naar een grote kamerplant voor in de schaduw? Dan is de Geldboom een goede keuze!
  • Monstera Pertusum oftewel Gatenplant: deze grote kamerplant kenmerkt zich door de gaten in de bladeren. Zoek je een kamerplant die snel groeit en lege ruimte goed kan vullen? Kies dan voor de gatenplant. Ook deze plant is een grote kamerplant die prima in de schaduw kan staan. De Monstera is een sterke plant die niet snel vatbaar is voor ziektes.

Natuurlijk vind je bij TuinWereld nog veel meer grote kamerplanten. Kom langs om het volledige en actuele assortiment te bekijken!

Tuincentrum TuinWereld | Grote kamerplanten kopen

Grote kamerplant kopen met pot

Een kamerplant is natuurlijk niet compleet zonder passende pot. In ons assortiment vind je potten in allerlei soorten en maten, waaronder natuurlijk ook potten voor grote kamerplanten. Heb je de juiste grote kamerplant gevonden voor bij jou in huis? Vergeet dan ook niet een bezoek te brengen aan onze afdeling met binnenpotterie. Hier vind je diverse potten voor iedere woonstijl. Een grote kamerplant valt nog meer op met een bijpassende pot. Grote kamerplanten met pot kopen doe je dan natuurlijk ook bij één van de vestigingen van TuinWereld. 

Tuincentrum TuinWereld | Grote kamerplanten kopen

Grote kamerplanten kopen bij TuinWereld

Grote kamerplanten kopen doe je natuurlijk bij één van de vestigingen van TuinWereld. In onze tuincentra vind je een groot aanbod kamerplanten. Van makkelijke grote kamerplanten tot exclusieve grote kamerplanten: je vindt het allemaal! Iedere kamerplant is voorzien van informatie waardoor je direct kunt aflezen of deze plant bij jouw wensen aansluit. Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van de medewerkers in het tuincentrum. Hopelijk zien wij je snel in één van onze winkels!