Grote kamerplanten

Grote kamerplanten zijn ideaal om leegtes in huis snel op te vullen. Met grote kamerplanten brengt u kleur en sfeer in huis! Of u nu op zoek bent naar een hoge kamerplant of een brede kamerplant: TuinWereld heeft het allemaal. Kom langs bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt om het complete assortiment grote kamerplanten te bekijken. Welke grote kamerplant past het best bij uw interieur?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

De indrukwekkendste grote kamerplanten

Grote kamerplanten bestaan in diverse soorten en kleuren, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een grote kamerplant te vinden die past bij uw interieur. Kiest u voor een grote kamerplant met opvallende bladeren of kiest u juist voor een plant met gekleurde bloemen? De meest bijzondere grote kamerplanten hebben wij voor u op een rijtje gezet, zodat u makkelijker een keuze kunt maken:

  • Areca palm oftewel Goudpalm: deze makkelijke grote kamerplant is ontzettend gewild. De lage prijs en de makkelijke verzorging van de Goudpalm zorgen ervoor dat deze plant ook geschikt is voor mensen zonder groene vingers. De bladeren van de Goudpalm zuiveren de lucht in huis en zien er ook nog eens prachtig uit.
  • Pachira aquatica oftewel Geldboom: de gevlochten stam maakt deze grote kamerplant een lust voor het oog. De Geldboom komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en houdt ervan als zijn stam continu licht vochtig is. Op zoek naar een grote kamerplant voor in de schaduw? Dan is de Geldboom een goede keuze!
  • Monstera Pertusum oftewel Gateplant: deze grote kamerplant kenmerkt zich door de gaten in de bladeren. Zoekt u een kamerplant die snel groeit en lege ruimte goed kan vullen? Kies dan voor de gatenplant. Ook deze plant is een grote kamerplant die prima in de schaduw kan staan. De Monstera is een sterke plant die niet snel vatbaar is voor ziektes.

Natuurlijk vindt u bij TuinWereld nog veel meer grote kamerplanten. Kom langs om het volledige assortiment te bekijken!

grote-kamerplanten-kopen

Grote kamerplant kopen met pot

Een kamerplant is natuurlijk niet compleet zonder passende plantenpot. In ons assortiment vindt u potten in allerlei soorten en maten, waaronder potten voor grote kamerplanten. Heeft u de juiste grote kamerplant gevonden voor bij u thuis? Vergeet dan ook niet een bezoek te brengen aan onze binnenpotterie. Hier vindt u diverse potten voor iedere woonstijl. Een grote kamerplant valt nog meer op met een bijpassende pot. Grote kamerplanten met pot kopen doet u dan natuurlijk ook bij één van de vestigingen van TuinWereld. 

grote-kamerplanten-kopen

Grote kamerplanten kopen bij TuinWereld

Grote kamerplanten kopen doet u natuurlijk bij één van de vestigingen van TuinWereld. In onze tuincentra vindt u een groot aanbod kamerplanten. Van makkelijke grote kamerplanten tot exclusieve grote kamerplanten: u vind het allemaal! Iedere kamerplant is voorzien van planteninformatie waardoor u direct kunt aflezen of deze plant bij uw wensen aansluit. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van de medewerkers in het tuincentrum. Hopelijk zien wij u snel terug!