Anna's collection

Maak het met de feestdagen gezellig en sfeervol met de kerstverlichting van Anna's Collection! In het assortiment vind je diverse soorten: van clusterverlichting tot ijspegelverlichting en van kaarsverlichting tot rustieke kaarsen met afstandsbediening. Benieuwd naar het assortiment? Neem een kijkje op onze website of bezoek één van de vestigingen van TuinWereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kerstverlichting van Anna's Collection

Het maakt niet uit naar wat voor kerstverlichting je op zoek bent; het aanbod kerstverlichting van Anna's Collection is zeer ruim. Zo vind je onder andere:

  • Anna's Collection ijspegelverlichting
  • Anna's Collection classic cluster
  • Anna's Collection koppelbare buitenverlichting
  • Anna's Collection clusterverlichting
  • Anna's Collection kaarsverlichting
  • Anna's Collection netverlichting

De kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende lengtes, verschillende aantal lampjes en daarmee in verschillende prijsklassen. Voor iedereen is geschikte kerstverlichting te vinden!

Tuincentrum TuinWereld | Anna's Collection kerstverlichting

Kaarsen met afstandsbediening van Anna's Collection

Wil je dit jaar écht voor gemak gaan? Dan heeft Anna's Collection ook kaarsen in het assortiment die gemakkelijk met een afstandsbediening te bedienen zijn. Zo zijn de rustieke diner kaarsen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze bijzondere kaarsen zijn voorzien van een vlam effect waardoor het net lijkt of het echte kaarsen zijn. Daarnaast zijn er ook kaarsen die voorzien zijn van batterijen en die je gemakkelijk aan- en uit kunt zetten.

Anna's Collection vind je bij TuinWereld

Heb je een product gezien van Anna's Collection wat wel in de smaak valt? Of wil je het complete assortiment bekijken? Dan ben je in één van onze winkels natuurlijk van harte welkom! Heb je vragen over de kerstverlichting van Anna's Collection? Onze medewerkers helpen je graag en beantwoorden al jouw vragen!

Openingstijden vestigingen TuinWereld