Lesli Living

Lesli Living is hét merk wanneer u op zoek bent naar tuin- en terras artikelen. Of het nu gaat om tuinmeubelen of accessoires voor in de tuin. Bij Tuincentrum TuinWereld vindt u in onze vestigingen diverse artikelen. Kom eens langs om tuin inspiratie op te doen!

Geschiedenis van Lesli Living

Lesli Living is een bedrijf wat al heel wat jaren bestaat. In 1912 werd het bedrijf opgericht. De eerste generatie richtte zich in die tijd op hele andere producten, namelijk spelartikelen, kledinghangers, sportartikelen en huishoudelijke artikelen. Later lag de focus van het bedrijf op hele andere producten, namelijk tuinartikelen en terrasartikelen. Inmiddels kennen we het merk Lesli Living ook niet anders dan met deze producen. Het grote magazijn en het hoofdkantoor staan in Nederland, maar ook in Azië staat een kantoor van Lesli Living. Hier werken voornamelijk mensen die de kwaliteit van de producten blijven controleren en waarborgen. Een groot deel van de collectie van Lesli Living bestaat uit sfeerartikelen en parasols. Bent u benieuwd naar deze artikelen? Kom dan eens langs bij TuinWereld.

Diverse tuin- en terras artikelen van Lesli Living

Het assortiment van Lesli Living is in de loop van de jaren steeds groter geworden. De producten die Lesli Living op de markt brengt hebben een mooie stijl en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. De collecties van Lesli Living worden regelmatig gewisseld. Wanneer u van plan bent om uw tuin helemaal opnieuw in te delen en in te richten. Kom dan eens langs bij TuinWereld om ideeën op te doen van Lesli Living. Wat kunt u onder andere vinden in de collecties van Lesli Living?

  • Lesli Living Loungesets
  • Lesli Living Tuinsets
  • Lesli Living Hangstoelen
  • Vloerkleden
  • Plaids
  • Windlichten
  • Kandelaars
  • Kussens

Bij TuinWereld koopt u producten van Lesli Living

Wij hebben op onze website al enkele producten van Lesli Living om aan u te laten zien. Maar we kunnen ons voorstellen dat u nog meer producten van dit merk wilt zien. Dat kan! Bij Tuincentrum TuinWereld vindt u nog meer tuin- en terras artikelen van Lesli Living. U vindt onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Wilt u advies over de tuinmeubelen van Lesli Living? Onze medewerkers staan voor u klaar. Hopelijk zien we u snel!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden