WoodWick

Het paradepaardje onder de kaarsen is toch wel WoodWick. Verfijnde en elegante ontwerpen van het glas, heerlijke geuren én natuurlijk het kenmerkende knisperende geluid alsof je bij een haardvuur zit. WoodWick kaarsen hebben het allemaal! Een luxe product, perfect als kado, gemaakt van natuurlijke materialen en met innovatieve technieken. Een geurkaars is in dit geval niet zomaar een geurkaars, maar een kado aan jezelf. Puur genieten van het design, de heerlijke geur én het geluid maakt het een ware beleving in het woongenot. Wij hebben deze kaarsen uiteraard in de vestigingen van TuinWereld in onze collectie toegevoegd, dus wees welkom voor een bezoekje!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 222 producten

De branduren van WoodWick kaarsen

De kaarsen van WoodWick zijn in verschillende afmetingen bij ons verkrijgbaar. Elke afmeting heeft dan ook zijn eigen aantal branduren. We hebben dit voor je op een rijtje gezet:

  • WoodWick Mini Candle: De kaars is 7 cm breed, 8 cm hoog en bevat 20 branduren.
  • WoodWick Medium Candle: De kaars is 10 cm breed, 11,5 cm hoog en bevat 60 branduren.
  • WoodWick Large Candle: De kaars is 10 cm breed, 17,5 cm hoog en bevat 130 branduren.
  • WoodWick Ellipse Candle: De kaar is 19,5 cm lang en 11,5 cm breed, 9 cm hoog en bevat 50 branduren.

Kortom, kies voor de ruimte in huis het juiste formaat kaars. De woonkamer is geschikt om een grote kaars neer te zetten, maar voor het toilet raden wij je aan om bijvoorbeeld de mini WoodWick kaars te kiezen.

Tuincentrum TuinWereld | WoodWick kaarsen

Tips voor het branden van WoodWick kaarsen

Heb je een mooie WoodWick kaars gekocht of cadeau gekregen? Wij geven je graag een aantal tips voor het branden van deze geurkaarsen:

  • Laat de kaars minimaal twee uur branden. Bij voorkeur zelfs 3 tot 4 uur voor het beste (geur) resultaat.
  • Op de WoodWick kaars zit altijd een mooie deksel. Deze deksel kun je natuurlijk perfect als onderzetten gebruiken wanneer je de kaars aansteekt.
  • Kaarsen van WoodWick hebben een houten lont. Zorg er regelmatig voor dat deze altijd een halve centimeter boven de kaars uitsteekt. Je kunt de lont korter maken door te wachten tot de kaars is gestold en vervolgens zachtjes tegen het lontje aantikken, zodat het lontje afbreekt. Vergeet niet om de restjes lont te verwijderen voordat je de kaars weer aansteekt.

WoodWick kaarsen bij TuinWereld

Ben je dus op zoek naar kaarsen met een heerlijke geur én een knisperend geluid? Kies dan voor WoodWick! In onze vestigingen ben je natuurlijk van harte welkom om jouw favoriete geur uit te kiezen. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze medewerkers geven je graag advies!

Openingstijden TuinWereld vestigingen