Werkzaamheden tussen 30 september en 22 november 2019

 

Tussen 30 september 2019 en 22 november 2019 wordt er gewerkt aan de Rijksweg (N844) tussen de aansluiting met Lierseweg en de rotonde Broeksingel / Groesbeekseweg. Ze vervangen het asfalt, brengen een overrijdbare rijbaanscheiding en vervangen de asfaltstroken aan de zijkant van de weg door klinkerverharding.

 

TuinWereld Malden blijft bereikbaar

Komt u uit de richting van Hatert, rij dan via de rijksweg. De Hatertseweg (als tussendoorweg) is niet bereikbaar i.v.m. de afsluiting van de Malderburchstraat.

 

Fietsers

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad naast de Rijksweg (N844). Op sommige momenten moeten fietsers de weg wel oversteken. 

Advies- omleidingsroute

Werkzaamheden

We voeren de werkzaamheden uit in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020. Plan uw reis op tijd en houd rekening met een langere reistijd. We adviseren doorgaand verkeer om te rijden via de A73. De werkzaamheden voeren we uit in verschillende fases. Tussen 2 september 2019 en 22 november 2019 werken we aan:

  • Vervangen geluidsreducerend asfalt tussen McDonald's en Nertsweg (Intratuin) en tussen rotonde Broeksingel / Groesbeekseweg en de Lierseweg.
  • Vervangen asfalt fietspad tussen rotonde Droogsestraat en verkeerslichten Union sportvelden.
  • Aanbrengen lage overrijdbare rijbaanscheiding tussen rotonde Broeksingel / Groesbeekseweg en de bebouwde komgrens bij rotonde Veldsingel.