Bomen & heesters

Woont u in de buurt Nijmegen, Arnhem en Wijchen en bent u op zoek naar bomen en heesters? Dan bent u bij Tuincentrum TuinWereld Wijchen op het juiste adres. Het hele jaar door kunt u bij ons mooie bomen vinden. Ook voor hele speciale bomen kunt met ons contact opnemen, zoals fruitbomen of Leilinde. Denk van tevoren goed na wat voor boom u in de tuin wilt hebben. Wilt u uw tuin namelijk ruimer laten lijken, dan is onze tip om een boom te kiezen waar u onderdoor kunt kijken. Nog meer van dit soort tips kunnen de medewerkers van onze winkel aan u geven. U bent bij ons van harte welkom!

Heesters in de tuin zijn heel erg geschikt om bijvoorbeeld insecten en vogels naar de tuin te krijgen. Tegenwoordig is het voor de natuur belangrijk dat de tuin bij-, vogel- en vlindervriendelijk is. Vogeltjes houden bijvoorbeeld van een Buxus of een Beuken haag. Vlinders komen daarentegen weer af op een mooie vlinderstruik. Zo kunt u op deze manier de natuur een handje helpen en kunt u zelf genieten van al het moois in uw eigen tuin. Bent u op zoek naar een soort heester voor in uw tuin? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u advies geven welke soort heester het best in uw tuin past.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Voor meer informatie over het assortiment van Tuinwereld, kunt u contact opnemen met [email protected] of bel 024 - 64 140 41.