Planten Malden

Planten kopen in de omgeving van Malden doe je bij TuinWereld. Wil je jouw woonkamer opfleuren met wat leuke kamerplanten? Of kan de tuin wel een paar nieuwe planten gebruiken? Kom naar TuinWereld in Malden. Wij hebben een breed assortiment aan kamer- en tuin planten. Ook bij onze vestigingen in Tiel, Wijchen en Bocholt koop je diverse soorten planten.

Kom kamerplanten kopen bij TuinWereld in Malden

Kamerplanten dragen niet alleen bij aan de sfeer van jouw living, ze zijn ook nog eens essentieel voor jouw gezondheid. Kamerplanten reguleren namelijk de luchtkwaliteit; ze houden het zuurstof- en vochtgehalte op peil en zuiveren de lucht van afvalstoffen. Zorg dus voor een goed binnenklimaat door genoeg planten neer te zetten. Bij ons heb je een ruime keuze aan kamerplanten. Wij verkopen:

Je vindt bij ons zowel populaire kamerplanten, zoals de hortensia en de varen, als exotische kamerplanten. De deskundige medewerkers van ons tuincentrum in Malden helpen je graag met het uitzoeken van de juiste combinatie kamerplanten. Natuurlijk kun je ook met al jouw vragen over de verzorging van planten bij hen terecht. Of bekijk onze online plantengids, tuintips en tuinnieuws.

De mooiste planten voor in de tuin koop je bij TuinWereld in Malden

Ook voor tuinplanten kun je terecht bij TuinWereld in Malden. We verkopen zowel vaste planten als eenjarige planten. Ben je op zoek naar wat planten om de tuin mee op te vrolijken of ga je een geheel nieuwe tuin aanleggen? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij de aanleg van een nieuwe tuin moet goed nagedacht worden over de vaste planten die je aan gaat schaffen. Deze komen namelijk elk jaar terug en bepalen zo de sfeer van de tuin. Je koopt bijvoorbeeld hortensia’s, rozen en klimplanten. Om jouw tuin wat spannender te maken, kun je een boom planten. Je koopt bij ons bijvoorbeeld fruitbomen, heesters en coniferen. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw. Kom jaarlijks bij ons langs voor kleurrijke eenjarige planten in de zomer. Natuurlijk verkopen we ook bloembollen. Plant deze altijd in het najaar.

planten-kopen-malden-tuinwereld-tuincentrum

Goed tuingereedschap is essentieel voor een mooie tuin

Wie een mooie tuin wil, met diverse kleurrijke en groene tuinplanten, zal deze tuin ook goed moeten verzorgen. Tuinieren kost nou eenmaal tijd. TuinWereld in Malden maakt het je graag wat makkelijker, daarom koop je bij ons topkwaliteit tuingereedschap van het merk Gardena. Ons aanbod Gardena tuingereedschap is heel ruim. Van grasmaaiers tot sproeisystemen; je koopt het bij ons. Bij TuinWereld is het elke week koopzondag. Kom snel eens bij ons langs!

Heb je vragen over ons assortiment kamer- en tuinplanten? Of wil je meer weten? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. Ook kun je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder en weten vrijwel alles over de verzorging van kamer- en tuinplanten. Ook voor plantenvoeding en goede kwaliteit potgrond ben je bij TuinWereld aan het juiste adres. Tot ziens bij TuinWereld!