• Gazon

    Gazon

    Gazon

Gazon

Wilt u een mooi groen gazon in uw tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u bij ons Tuincentrum complete graszoden. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin. In ons tuincentrum TuinWereld vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 28 van 28 producten

Graszoden of gras zaaien

Voor het creëren van een mooi stuk gazon in de tuin heeft u twee opties:

  • Het leggen van graszoden
  • Het zaaien van graszaad

Beide opties zijn heel goed zelf toe te passen, maar hebben beide voor- en nadelen. Neem bijvoorbeeld de graszoden. Deze kunt u het hele jaar door leggen, maar liever niet tijdens sneeuw, vorst of extreme hitte. Dit zijn geen goede weersomstandigheden voor het goed laten wortelen van de graszoden. Een groot voordeel met graszoden is dat u meteen resultaat ziet én u kunt er meteen op lopen. Gaat u zelf gras zaaien, dan zijn de beste weersomstandigheden om dit in het voorjaar of najaar te doen. Helaas ziet u niet meteen resultaat; dit zal enkele weken duren. Maar ondanks dat heeft u na enkele weken wel een mooi en groen gazon. Bij tuincentrum TuinWereld staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden over het gazon. Kom langs in onze winkel!

Tuincentrum Tuinwereld | Gazon

Het gazon onderhouden met producten van Pokon en ECOstyle

Bij tuincentrum TuinWereld vindt u diverse producten van onder andere Pokon en ECOstyle voor het onderhouden van het gazon. Pokon en ECOstyle zijn merken die gespecialiseerd zijn in onder andere voeding en probleem oplossers voor in en om de tuin. In de vestigingen van TuinWereld vindt u dan ook een ruim assortiment van deze merken. Voor het onderhouden van uw gazon heeft u namelijk een keer gazonmest of kalk nodig en dan zit u bij Pokon of ECOstyle helemaal goed.

Tuincentrum Tuinwereld | Gazon

Koop producten voor een gezond gazon bij TuinWereld

Iedereen wordt toch blij van een groen, maar vooral gezond gazon? In onze vestigingen vindt u gazon-experts die al uw vragen kunnen beantwoorden en u advies kunnen geven over bijvoorbeeld het onderhouden van het gazon, maar ook advies over de producten die u hiervoor kunt gebruiken. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het tuingereedschap, want hier vindt u bijvoorbeeld een grasschaar, grastrimmers en strooiwagens voor de bemesting en kalk. Bekijk onze openingstijden en dan hopen we u snel te zien bij tuincentrum TuinWereld Wijchen!