• Tuingereedschap

  Tuingereedschap

  Tuingereedschap

Tuingereedschap

Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik goed tuingereedschap bij het onderhouden van jouw tuin. Bij TuinWereld vind je alles! Of het nu gaat om een gat graven voor een vijver of het plaatsen van een schutting: wij hebben echt alles in huis. Bij ons vind je natuurlijk ook elektrisch tuingereedschap, snoeischaren, bezems en spades. Om het tuinieren voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, geven wij je graag tips en advies bij het gebruik van het tuingereedschap. Kom je snel eens langs? 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 400 producten

Tuinieren? Start met een set basis tuingereedschap

Een set met basis tuingereedschap kan eigenlijk niet ontbreken wanneer je een tuin of een balkon hebt. Wat heb je onder andere volgens de tuinexperts van TuinWereld nodig om te kunnen tuinieren? 

 • Drietandkrabber - Deze krabber is ideaal wanneer je de aarde los wilt maken. De drietandkrabber is handig wanneer je ook tussen de planten moet werken. 
 • Snoeischaar - Gebruik een snoeischaar bij de makkelijke, kleine klusjes, zoals rozen en plantjes knippen.
 • Takkenschaar - Een takkenschaar is geschikt wanneer je dikkere takken door moet knippen.
 • Plantenschepje - Moet je bloembollen planten? Gebruik dan een plantenschepje! 
 • Hark - Een hark is geschikt om de grond of het grind te egaliseren. Daarnaast kun je met een hark ook los geschoffeld onkruid of bladeren bij elkaar harken.
 • Schoffel - Onkruid wieden? Gebruik dan een schoffel!
 • Spade - Een spade is te verkrijgen in diverse lengtes. Kies de juiste lengte om rugklachten te voorkomen! 

Handig in jouw tuin: elektrisch tuingereedschap

Om jouw basis set tuingereedschap verder uit te breiden, kun je bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap gaan aanschaffen. Heeft een mooie groene haag? Dan moet je deze natuurlijk wel onderhouden. Gebruik dan bijvoorbeeld een elektrische heggenschaar. Dit scheelt je een hoop werk! Ook wanneer je bijvoorbeeld een gazon hebt, zul je het gras regelmatig moeten maaien. Gebruik daar een elektrische grasmaaier voor! Wij verkopen tuingereedschap van onder ander WOLF-Garten, Gardena en Talen Tools. Dit zijn beide zeer goede merken en goede kwaliteit. 

Tuingereedschap koop je natuurlijk bij TuinWereld

Kom eens langs in één van onze vestigingen van TuinWereld. Je kunt ons vinden in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Onze medewerkers kunnen je advies en tips geven over het gebruik van het tuingereedschap. Wanneer je bij ons langskomt, kun je ook meteen ons assortiment tuinplanten, potterie, gewasbescherming en tuinverlichting zien. Laat je inspireren in ons tuincentrum! Bekijk de openingstijden en dan zien we je hopelijk snel!