• Tuingereedschap

  Tuingereedschap

  Tuingereedschap

Tuingereedschap

Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik goed tuingereedschap bij het onderhouden van uw tuin. Bij TuinWereld vindt u alles! Of het nu gaat om een gat graven voor een vijver of het plaatsen van een schutting: wij hebben echt alles in huis. Bij ons vindt u natuurlijk ook elektrisch tuingereedschap, snoeischaren, bezems en spades. Om het tuinieren voor u zo makkelijk mogelijk te maken, geven wij u graag tips en advies bij het gebruik van het tuingereedschap. Komt u snel eens langs? 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 273 producten

Tuinieren? Start met een set basis tuingereedschap

Een set met basis tuingereedschap kan eigenlijk niet ontbreken wanneer u een tuin of een balkon heeft. Wat heeft u onder andere volgens de tuinexperts van TuinWereld nodig om te kunnen tuinieren? 

 • Drietandkrabber - Deze krabber is ideaal wanneer u de aarde los wilt maken. De drietandkrabber is handig wanneer u ook tussen de planten moet werken. 
 • Snoeischaar - Gebruik een snoeischaar bij de makkelijke, kleine klusjes, zoals rozen en plantjes knippen.
 • Takkenschaar - Een takkenschaar is geschikt wanneer u dikkere takken door moet knippen.
 • Plantenschepje - Moet u bloembollen planten? Gebruik dan een plantenschepje! 
 • Hark - Een hark is geschikt om de grond of het grind te egaliseren. Daarnaast kunt u met een hark ook los geschoffeld onkruid of bladeren bij elkaar harken.
 • Schoffel - Onkruid wieden? Gebruik dan een schoffel!
 • Spade - Een spade is te verkrijgen in diverse lengtes. Kies de juiste lengte om rugklachten te voorkomen! 

Handig in uw tuin: elektrisch tuingereedschap

Om uw basis set tuingereedschap verder uit te breiden, kunt u bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap gaan aanschaffen. Heeft een mooie groene haag? Dan moet u deze natuurlijk wel onderhouden. Gebruik dan bijvoorbeeld een elektrische heggenschaar. Dit scheelt u een hoop werk! Ook wanneer u bijvoorbeeld een gazon heeft, zult u het gras regelmatig moeten maaien. Gebruik daar een elektrische grasmaaier voor! Wij verkopen tuingereedschap van onder ander WOLF-Garten, Gardena en Talen Tools. Dit zijn beide zeer goede merken en goede kwaliteit. 

Tuingereedschap koopt u natuurlijk bij TuinWereld

Kom eens langs in één van onze vestigingen van TuinWereld. U kunt ons vinden in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Onze medewerkers kunnen u advies en tips geven over het gebruik van het tuingereedschap. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u ook meteen ons assortiment tuinplanten, potterie, gewasbescherming en tuinverlichting zien. Laat u inspireren in ons tuincentrum! Bekijk de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel!