Tuin & Terras

Bij Tuincentrum TuinWereld kunt u daadwerkelijk alles vinden voor tuin en terras. Denk dan bijvoorbeeld aan bloempotten en plantenbakken voor buiten, tuingereedschapgewasbescherminggazonvijvertuinverlichting en terrasverwarmers. U bent van harte welkom in onze winkel in Wijchen, Tiel of Malden om ons ruime assortiment te bekijken.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 734 producten

Terrasverwarmer bij Tuinwereld

Stelt u zich eens voor: het is net te fris om buiten te zitten, maar u wilt wel buiten in uw tuin of terras zitten. De oplossing? Een terrasverwarmer! Door de verwarmer aan te zetten, wordt het een stuk aangenamer om buiten te zitten en van uw tuin of terras te kunnen genieten. Zo kunt u ook buiten zitten wanneer het wat kouder is. Terrasverwarmers worden ook wel heaters genoemd. Bij Tuincentrum TuinWereld verkopen wij verschillende soorten terrasverwarmers. Denk dan bijvoorbeeld aan een terrasverwarmer met infrarood verwarming. Deze kan heel gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Daarnaast zijn er ook terrasverwarmers op gas of elektrisch. Wilt u een heater aanschaffen? Denk dan eerst goed na waar u hem wilt hebben in de tuin. Er zijn namelijk ook terrasverwarmers op wieltjes te verkrijgen die heel gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Wilt u graag advies of tips over de terrasverwarmers? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen. Onze medewerkers van Tuincentrum TuinWereld Wijchen helpen u graag!

Tuin & Terras | TuinWereld

Vijver

Wilt u een echte sfeermaker in de tuin? Dan is een vijver een goed idee. Veel mensen vinden vijvers leuk en leggen deze aan in hun tuin. Het is vooraf wel heel belangrijk om hier goed over na te denken. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vijvers. Wilt u een vijver met vissen of zonder vissen? Of wilt u juist een vijver met alleen planten? En welke planten en vissen gaan goed samen en welke niet? De medewerkers van Tuincentrum TuinWereld kunnen u alles vertellen over de plaatsbepaling van een vijver, het aanleggen van een vijver en hoe de vijver het best kunt onderhouden.

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap is het halve werk! Met goed gereedschap kunt u heel gemakkelijk uw tuin onderhouden. Heeft u mooie bomen in de tuin staan? Dan is een bladblazer erg handig in gebruik om alle bladeren gemakkelijk op te ruimen. Heeft u een mooie stuk gras in de tuin? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. Bij Tuinwereld vindt u onder andere ook heggenscharen, elektrische snoeischaren, kettingzagen, grasmaaiers, tuinscheppen, handschoenen en praktische kruiwagens. Een bekend merk wat bij Tuincentrum TuinWereld Wijchen te verkrijgen is, is Gardena. Gardena staat bekend om al zijn producten voor in de tuin. Denk dan bijvoorbeeld ook aan besproeiingssystemen, verzorging van struiken en bomen en diverse pompen. Wilt u meer informatie over het assortiment met tuingereedschap? Neem gerust eens contact op met de medewerkers van ons mooie tuincentrum.

Alles voor uw tuin vindt u bij TuinWereld Wijchen!

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment met (handige) producten voor tuin en terras? U bent bij Tuincentrum Tuinwereld op het juiste adres. Onze tuin en terras experts helpen u graag verder! Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum TuinWereld.