Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij bij Tuincentrum Tuinwereld een groot assortiment tuinverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt (Duitsland).

Het verschil tussen LED tuinverlichting en solar tuinverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: verlichting wordt energiezuiniger en daarom ook stuk duurzamer. Bij Tuincentrum Tuinwereld vindt u dan ook veel soorten buitenverlichting, maar wat is nu precies het verschil tussen LED en solar? Wij leggen het graag aan u uit:

  • Solar tuinverlichting is eigenlijk tuinverlichting op zonne-energie. Een groot voordeel hiervan is dat u niet aan de slag hoeft met elektriciteitsdraden. Door de mini zonnepanelen die op de verlichting zitten, worden zonnestralen omgezet in energie. Op het moment dat het donker wordt, gaan de lampen aan en heeft u op een duurzame manier verlichting in de tuin.
  • LED tuinverlichting werkt daarentegen iets anders. Dit is wel een vorm van elektrische tuinverlichting, maar super zuinig en gaan veel langer mee. LED verlichting is energiezuinig waardoor u kosten kunt besparen.
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 122 producten