Aanmaken, gas en kolen

Wanneer u een houtskool barbecue of gasbarbecue heeft, dan heeft u ook briketten, kolen of gas nodig om te kunnen barbecueën! Ook deze producten vindt u bij Tuincentrum Tuinwereld op onze barbecue afdeling. U vindt bij ons diverse producten van Weber. Kom langs en bekijk al deze producten!

In het Weber assortiment: houtskool, briketten en aanmaakblokjes

Bij Tuincentrum Tuinwereld vindt u een zeer ruim assortiment met barbecues en barbecue accessoires van Weber. Weber is natuurlijk een zeer bekend merk als het gaat om barbecue en met het houtskool, briketten of gas kunt u het hele plaatje compleet maken. Zo vindt u onder andere in onze winkels:

  • Brikettenstarter van Weber
  • Houtskool van Weber
  • Aanmaakblokjes van Weber
  • Briketten van Weber

Het verschil tussen houtskool en briketten

Het spreekt natuurlijk voorzich dat u bij een gasbarbecue gas nodig heeft, maar bij een houtskool barbecue heeft u zelf de keuze: houtskool of briketten. Maar wat is het verschil tussen deze twee? Wij leggen het graag aan u uit:

  • Houtskool verbrandt veel sneller dan briketten en zorgt voor meer vlammen. Daarmee krijgt houtskool een veel hogere temperatuur.
  • Er wordt voor houtskool gekozen wanneer het vlees snel gegrild moet worden.
  • Wanneer u een houtskool barbecue heeft die dicht kan, kunt u ook voor briketten kiezen. De briketten blijven langer op temperatuur en zijn dan ook zeer geschikt voor vlees wat langzaam gaar moet worden.

Bij Tuinwereld vindt u houtskool en briketten van Weber

Bent u dus nog op zoek naar briketten, houtskool of gas om te kunnen barbecueën? Kom dan langs bij Tuinwereld in Wijchen! In onze winkels kunt u ook meteen al onze andere barbecue accessoires bekijken en natuurlijk de mooiste barbecues van Weber, maar ook van Boretti en Cobb. Op onze website kunt u de openingstijden vinden. Tot ziens bij Tuinwereld!

Bekijk Barbecue accessoires

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 74 producten