Kunstkerstbomen

Kom jouw kunstkerstboom kopen bij TuinWereld Wijchen!

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kunstbomen. Hier zit gegarandeerd een mooie boom voor jou tussen. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze kerstshow. Wij toveren ieder jaar vanaf oktober onze winkels om tot een echt kerst paradijs. Wat is een kunstkerstboom zonder versiering? Bij ons kun je terecht voor kerstverlichting, kerstversiering, kersthuisjes enzovoort. Een groot deel van onze collectie is ook verkrijgbaar in onze webshop. Maak er een compleet dagje uit van! Zien we je snel bij TuinWereld Wijchen?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 109 producten

Kunstkerstbomen bij Tuinwereld

Kunstkerstbomen worden met het jaar steeds populairder. Elk jaar vind je bij Tuincentrum TuinWereld Wijchen een zeer ruim assortiment met kunstkerstbomen. De keuze is ruim: denk bijvoorbeeld aan inbegrepen verlichting, bomen met een sneeuw effect of een ruim scala aan afmetingen. Bij TuinWereld Wijchen kun je terecht voor alle soorten kunstkerstbomen!

De kunstkerstbomen, guirlandes en kerstkransen van Startree

Met de feestdagen kun je jouw huis sfeervol maken met onder andere kerstversiering, kerstverlichting, maar vergeet ook zeker niet de guirlandes en kerstkransen van Startree. Startree heeft een zeer ruime collectie met kunst guirlandes, kunst kerstkransen én kunstkerstbomen. De kunstbomen van Startree zijn tafelmodellen, wat inhoudt dat het kleine formaten kunstkerstbomen zijn. Ideaal natuurlijk wanneer je op zoek bent naar een wat kleinere kunstkerstboom. Bekijk op onze website alvast de collectie van Startree. Wilt je de producten in het echt bekijken, kom dan langs bij tuincentrum TuinWereld!

De kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees

Bij TuinWereld kun je terecht voor een ruim assortiment van kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees. De populaire series van dit merk zijn de Macallan of Frasier kunstkerstboom. Deze bomen hebben een karakteristiek model en bieden zich dan ook aan als een perfecte kerstboom voor in huis. De kunstboom is ieder jaar gemakkelijk op te bouwen en ook weer op te bergen in de passende doos. Wil je dit product kopen? Bezoek dan een van onze vestigingen van TuinWereld bij jou in de buurt.

Ken je de kunstkerstbomen van Everlands al?

TuinWereld heeft ook diverse kunstkerstboom van het merk Everlands. Everlands heeft vele populaire series in de collectie, zoals Alaskan Snowy, Allison Pine en de Grandis Fir. Wanneer je op zoek bent naar mooie kunstkerstbomen is het ook zeker de moeite waard om soorten van Everlands te bekijken. Haal met een Everlands kunstboom de kerst in huis. Je bent bij ons van harte welkom!