Tuincentrum Tuinwereld Wijchen

Tuincentrum Tuinwereld Wijchen is meer dan zomaar een tuincentrum! Bij ons vind je onder andere alles voor tuin & terras, tuinmeubelen, tuinhout, verschillende soorten planten en kun je heerlijk tot rust komen in ons tuincafé. Woon jij in de buurt van een van de volgende locaties? Bezoek dan ons prachtige tuincentrum!

Bezoek ons tuincentrum

Tuinwereld Wijchen ligt op 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ontdek Tuinwereld Wijchen

Binnen ons tuincentrum vind je een ruim en kwalitatief aanbod aan verschillende productsoorten. Afwisselend van tuinmeubelen tot tuinhout en alles daar tussenin. Wij putten ons bestaan uit het inspireren, motiveren en helpen van onze klanten. 7 dagen in de week staan wij dan ook met plezier klaar om bezoekers te voorzien van de hulp die zij nodig hebben. Persoonlijk en op maat. Daarnaast doen wij ons uiterste best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn onze tuincentra:

  • Elke zondag open
  • Rolstoelvriendelijk
  • Diervriendelijk

En kun je in ons tuincentrum terecht voor de heerlijkste ontbijtjes!

Topmerken in tuinbenodigdheden

Bij Tuinwereld Wijchen streven we naar kwaliteit, daarom bieden we alleen producten van topkwaliteit aan. Ontdek ons assortiment van bekende merken, variërend van robuuste tuinmeubelen tot geavanceerde barbecues. Merken zoals Platinum, Royal Seasons en Weber vullen onze schappen, zodat je zeker bent van duurzame en betrouwbare producten voor jouw tuin.

Bezoek ons tuincentrum

Kom ook onze sfeer proeven in één van onze filialen, en schaf als het bevalt een exclusieve klantenkaart aan! Met deze pas wordt u voorzien van unieke extra’s zoals workshops, gratis producten, de nieuwste producten, een nieuwsbrief en meer. Smaakt dit nu naar meer en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gauw welk filiaal zich bij jou in de buurt bevindt en kom eens langs!

Bezoek ons tuincentrum