• Tuingereedschap

  Tuingereedschap

  Tuingereedschap

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een must! Niet alleen voor het aanleggen maar ook voor het onderhouden van uw tuin.Of het nu gaat om een gat graven voor een vijver of het plaatsen van een schutting: wij hebben echt alles in huis. Ook bij Tuincentrum TuinWereld hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklassen. . Om het tuinieren voor u zo makkelijk mogelijk te maken, geven wij u graag tips en advies bij het gebruik van het tuingereedschap .Voor iedere klus kunt u bij ons terecht. Komt u snel eens langs? 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 198 producten

Tuinieren? Start met een set basis tuingereedschap

Een set met basis tuingereedschap kan eigenlijk niet ontbreken wanneer u een tuin of een balkon heeft. Wat heeft u onder andere volgens de tuinexperts van TuinWereld nodig om te kunnen tuinieren? 

 • Drietandkrabber - Deze krabber is ideaal wanneer u de aarde los wilt maken. De drietandkrabber is handig wanneer u ook tussen de planten moet werken. 
 • Snoeischaar - Gebruik een snoeischaar bij de makkelijke, kleine klusjes, zoals rozen en plantjes knippen.
 • Takkenschaar - Een takkenschaar is geschikt wanneer u dikkere takken door moet knippen.
 • Plantenschepje - Moet u bloembollen planten? Gebruik dan een plantenschepje! 
 • Hark - Een hark is geschikt om de grond of het grind te egaliseren. Daarnaast kunt u met een hark ook los geschoffeld onkruid of bladeren bij elkaar harken.
 • Schoffel - Onkruid wieden? Gebruik dan een schoffel!
 • Spade - Een spade is te verkrijgen in diverse lengtes. Kies de juiste lengte om rugklachten te voorkomen! 

Handig in uw tuin: elektrisch tuingereedschap

Om uw basis set tuingereedschap verder uit te breiden, kunt u bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap gaan aanschaffen. Heeft een mooie groene haag? Dan moet u deze natuurlijk wel onderhouden. Gebruik dan bijvoorbeeld een elektrische heggenschaar. Dit scheelt u een hoop werk! Ook wanneer u bijvoorbeeld een gazon heeft, zult u het gras regelmatig moeten maaien. Gebruik daar een elektrische grasmaaier voor! Wij verkopen tuingereedschap van onder ander WOLF-Garten, Gardena en Talen Tools. Dit zijn beide zeer goede merken en goede kwaliteit. 

Tuingereedschap koopt u natuurlijk bij TuinWereld

Kom eens langs in onze vestiging TuinWereld Wijchen. Onze medewerkers kunnen u advies en tips geven over het gebruik van het tuingereedschap. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u ook meteen ons assortiment tuinplanten, potterie, gewasbescherming en tuinverlichting zien. Laat u inspireren in ons tuincentrum! Bekijk de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel!