• Tuinplanten

  Tuinplanten

  Tuinplanten

Tuinplanten

We kunnen wel stellen dat 'levend groen' het hart is van Tuincentrum TuinWereld: planten, struiken, heesters, bomen en seizoensproducten. Wij bieden verse, gezonde en goed verzorgde tuinplanten aan. Het ruime aanbod van zowel vaste planten als perkplanten, behoort tot de grootste én voordeligste van Nederland. Door dagelijks rechtstreeks in te kopen op binnenlandse en buitenlandse bloemenveilingen én doordat wij beschikken over onze eigen kwekerijen, kunnen wij jou altijd een zeer uitgebreid assortiment verse planten aanbieden. Kom gerust eens langs bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bochelt in Duitsland.

Assortiment Tuinplanten

Ben je op zoek naar mooie tuinplanten? Dan ben je bij Tuincentrum TuinWereld op het juiste adres. Wil je graag een kleurrijke voorjaarstuin of wat groenblijvende planten voor in de wintermaanden? Of heb je misschien een balkon en wil je voor op het balkon wat mooie planten? Dan is een bezoekje aan één van onze vestigingen zeker de moeite waard. Wat kun je onder andere in ons buitenplanten assortiment vinden:

 • Bodembedekkers
 • Siergrassen
 • Klimplanten
 • Vaste planten
 • Perkplanten
 • Haagplanten

Dit is natuurlijk niet alles! Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bochelt in Duitsland om ons actuele aanbod aan tuinplanten te bekijken. Kom en laat je verrassen door onze tuinplanten! Wil je wat meer informatie over onze tuinplanten? Dat kan! Vraag de medewerkers van ons tuincentrum om advies. Zij kunnen je alles vertellen over de tuinplanten en hoe je deze het best kunt onderhouden.

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum TuinWereld

Trends tuinplanten

Het hele jaar door worden er enkele kamerplanten in het zonnetje gezet. Dat is ook zo met de tuinplanten! We kennen natuurlijk allemaal wel de welbekende horensia, skimmia, klimop of de lavendel. Maar juist aan de wat onbekende tuinplanten wordt wat meer aandacht gegeven. Iedere maand staat er een bepaalde soort tuinplant centraal. Aan welke tuinplanten wordt aankomend jaar onder andere wat meer aandacht gegeven:

 • Voorjaarsplanten, zoals bijvoorbeeld de Aubrieta, Corylus en Arabis.
 • Bloesembomen, zoals bijvoorbeeld de Prunus en Malus.
 • Geurende blikvangers, zoals de Lantana, Roos en Choisya.
 • De Kamperfoelie.
 • Indian Summer planten, zoals bijvoorbeeld Cotinus, Pieris en Campsis
 • Kerstsparren, zoals bijvoorbeeld de Picea en Abies

Naast de bovengenoemde buitenplanten verkopen wij bij Tuincentrum TuinWereld uiteraard nog veel meer soorten tuinplanten. Wij spelen altijd in op het seizoen en weten ook welke tuinplanten op het moment populair zijn. Kortom, voor de laatste tuinplanten trends ben je bij onze vestigingen van TuinWereld op het goede adres.

Koop uw tuinplanten bij TuinWereld

Woont u dus in de buurt van Nijmegen of Arnhem en bent u op zoek naar tuinplanten? Dan bent u bij ons van harte welkom. Bezoek eens één van de vestigingen van Tuincentrum Tuinwereld in Malden, Tiel, Wijchen of Bochelt in Duitsland, dan kunt u met eigen ogen ons tuinplanten assortiment bekijken. Of u nu houdt van een moderne tuin of van een prachtige botanische tuin, wij hebben alles om uw tuin naar wens te kunnen inrichten. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum TuinWereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten