Gasbarbecues

Gasbarbecues zijn heel gemakkelijk in gebruik. Het belangrijkste is om de gasfles aan te sluiten en binnen een paar minuten kunt u na het ontsteken beginnen met barbecueën. Met een gasbarbecue kunt u heel gemakkelijk de temperatuur zelf regelen. Zo kan vlees snel of juist heel langzaam worden gegaard. Bij Tuinwereld vindt u diverse gasbarbecues van Weber en Boretti. U bent in ons tuincentrum van harte welkom om het assortiment te bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Welke barbecue moet u kiezen? Dit zijn de voordelen van een gasbarbecue

Bent u op zoek naar een barbecue die perfect bij u past, maar weet u niet precies welke barbecue u moet kiezen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Tuinwereld. U vindt onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland) waar onze medewerkers voor u klaar staan en u graag advies geven over de diverse barbecues. Naast de houtskool barbecue en elektrische barbecue vindt u bij ons uiteraard ook gasbarbecues. De gasbarbecues zijn in diverse modellen van Weber en Boretti verkrijgbaar. Wat zijn de voordelen van een gasbarbecue?

  • Heeft u weinig geduld en wilt u snel kunnen barbecueën? Met een gasbarbecue kunt u binnen 10 minuten beginnen met het grillen van uw favoriete stukje vlees.
  • Met een gasbarbecue kunt u heel gemakkelijk de temperatuur regelen. Zet hem bijvoorbeeld lager wanneer u het vlees langzaam wil laten garen.
  • Nog een pluspunt: wanneer u gaat barbecueën op gas zult u zien dat dit voor weinig rookvorming zorgt.

Een Weber of Boretti gasbarbecue koopt u natuurlijk bij Tuinwereld

Wilt u zo snel mogelijk genieten in uw tuin van een mooie gasbarbecue? Breng dan snel een bezoekje aan onze winkel en bekijk alle Weber gasbarbecues. Heeft u vragen? Onze barbecue experts staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen! Bekijk de actuele openingstijden van onze vestigingen op onze website en dan hopen we u snel te zien!

Bekijk houtskool barbecues

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten