• Hoezen &

    Opbergboxen

Hoezen en opbergboxen

Om zo lang mogelijk van uw tuinmeubels en parasols te kunnen genieten, zijn de juiste hoezen en opbergboxen onmisbaar. Heeft u bijvoorbeeld geen ruimte om uw tuinset op te bergen in de winter of is uw hoes aan vervanging toe? Bij tuincentrum Tuinwereld bent u aan het juiste adres voor een passende tuinmeubelhoes of parasolhoes.

De voordelen van AeroCover

Om jarenlang plezier te kunnen hebben van uw tuinmeubelen, raden wij u aan om deze te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Bij tuincentrum Tuinwereld vindt u dan ook de volgende beschermhoezen:

  • Tuinsethoes
  • Loungesethoes
  • Parasolhoes
  • Tuinkussentassen

De hoezen zijn gemaakt van een ademende stof. Daarnaast is deze stof ook waterbestendig waardoor het schimmelvorming tegengaat. Zoals u op deze pagina kunt zien, zijn de hoezen in diverse soorten en maten te verkrijgen. Door de verschillende afmetingen is er altijd wel een beschermhoes te vinden voor bijvoorbeeld uw tuinset of lounge set. We hebben de voordelen van de AeroCover nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Het beschermt de tuinmeubelen tegen vuil, UV-straling en vocht.
  • Bij alle tuinmeubelhoezen krijgt u een passende opbergtas.
  • De beschermhoezen van AeroCover zijn voorzien van een koord met stopper waardoor u de hoes goed kunt bevestigen.

Tips voor het kiezen van de juiste hoes of opbergbox

Wanneer u op zoek gaat naar een beschermhoes voor bijvoorbeeld uw lounges et, dan mag deze niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Wanneer hij te groot is, zal er snel wind onder de hoes komen waardoor hij gaat klapperen. Maar wanneer de hoes te klein is, zal deze met moeite om de lounge set passen. Daarom is het goed om de lounge set goed op te meten en neem dan ook een beschermhoes die ongeveer 10 tot 20 centimeter groter is dan de lounge set. Daarnaast geldt voor alle beschermhoezen dat deze goed kunnen ventileren. Leg dan een hoes nooit plat op de tuintafel. Er moet altijd een afstand zitten tussen de tafel en de hoes. Hierdoor voorkomt u vochtplekken op de tuintafel. Kortom, zorg er altijd voor dat het water goed van de hoes af kan lopen.

Beschermhoes voor uw tuinset kopen? Kom naar tuincentrum Tuinwereld

Wilt u dus ook graag uw tuinset, lounge set, tuinkussens of parasol beschermen? Kom dan naar één van de vestigingen van tuincentrum Tuinwereld. Hier vindt u een ruim assortiment van AeroCover met allerlei soorten beschermhoezen en opbergboxen voor uw tuinmeubelen of tuinkussens. We hopen dat u met één van bovenstaande tips de beste hoes of opbergbox kunt vinden, maar mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij kunnen u precies laten zien welke hoes perfect bij uw tuinset of lounge set past. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij Tuinwereld!

Meer over parasols en schaduwdoeken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 60 producten