Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij bij Tuincentrum Tuinwereld een groot assortiment tuinverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt (Duitsland).

Het verschil tussen LED tuinverlichting en solar tuinverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: verlichting wordt energiezuiniger en daarom ook stuk duurzamer. Bij Tuincentrum Tuinwereld vindt u dan ook veel soorten buitenverlichting, maar wat is nu precies het verschil tussen LED en solar? Wij leggen het graag aan u uit:

  • Solar tuinverlichting is eigenlijk tuinverlichting op zonne-energie. Een groot voordeel hiervan is dat u niet aan de slag hoeft met elektriciteitsdraden. Door de mini zonnepanelen die op de verlichting zitten, worden zonnestralen omgezet in energie. Op het moment dat het donker wordt, gaan de lampen aan en heeft u op een duurzame manier verlichting in de tuin.
  • LED tuinverlichting werkt daarentegen iets anders. Dit is wel een vorm van elektrische tuinverlichting, maar super zuinig en gaan veel langer mee. LED verlichting is energiezuinig waardoor u kosten kunt besparen.

Tuincentrum Tuinwereld | Tuinverlichting | Buitenverlichting

Kies de mooiste tuinverlichting met deze tips

In de tuin kan buitenverlichting natuurlijk niet ontbreken. Het maakt de tuin sfeervol, gezellig én u ziet waar u loopt. Eigenlijk heeft tuinverlichting alleen maar voordelen! Bij Tuincentrum Tuinwereld bent u op het juiste adres voor tuinverlichting van zeer goede kwaliteit. Wij verkopen onder andere merken zoals Lumineo Garden waar u op deze pagina al enkele producten van kunt bekijken. Tuinverlichting kiest u niet zomaar; hier moet u wel even goed over nadenken. Om u alvast op weg te helpen, hebben wij voor u tips op een rijtje gezet:

  • Kiest u voor solar buitenverlichting of LED tuinverlichting waar u elektriciteit voor nodig heeft? Voor de laatste moet er ook elektriciteit worden aangelegd.
  • Bomen of bijvoorbeeld bamboe mogen best worden uitgelicht in de tuin. Dit zijn vaak prachtige eyecatchers die best in de spotlight gezet mogen worden door middel van een grondspot.
  • Een goede balans in de tuin als het gaat om verlichting is belangrijk; niet te licht, maar ook zeker niet te donker.

Tuincentrum Tuinwereld | Tuinverlichting | Buitenverlichting

Bij Tuinwereld vindt u de tuinverlichting die u zoekt!

Kom eens langs in één van onze vestigingen en laat u informeren en adviseren over de verschillende soorten tuinverlichting die wij verkopen. Wij hebben een ruim assortiment met solar tuinverlichting en LED buitenverlichting. Kom gerust eens al onze modellen, soorten en stijlen bekijken. U vindt onze winkels in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Zien we u snel bij Tuinwereld?

Vestigingen Tuinwereld

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 26 van 26 producten