Koopzondag Nijmegen

Kom eens langs bij TuinWereld nabij Nijmegen tijdens onze koopzondag. Wij hebben vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt. Er is dus altijd wel een TuinWereld bij je in de buurt! Zondag is de ideale dag om bij ons langs te komen.

Neem alvast een kijkje bij ons tuincentrum in Wijchen

Tuininkopen doen tijdens onze koopzondag in de buurt van Nijmegen

Bij de verschillende vestigingen van TuinWereld kun je niet alleen doordeweeks terecht, maar ook op zondag. Zondag is de ideale dag om tuininkopen te doen. Je kunt gewoon even lekker de tijd nemen en alle afdelingen van ons tuincentrum eens goed bekijken. Gebruik onze koopzondag nabij Nijmegen bijvoorbeeld om tuinplanten te kopen. Je koopt bij ons zowel vaste planten als éénjarige perkplantjes, bloembollen en zaden. Kom een beetje vroeg en je hebt de rest van de dag de tijd om de planten in de grond te zetten. Naast tuinplanten koop je bij ons ook verschillende soorten tuinmeubelen, zoals:

  • Ligbedden
  • Tuinstoelen
  • Tuinbanken
  • Tuintafels
  • Loungesets
  • Nog veel meer tuinmeubels; kom langs op onze koopzondag in de buurt van Nijmegen!

Goed tuinonderhoud begint met het juiste gereedschap, daarom verkopen wij tuingereedschap van het topmerk Gardena. Van grasmaaiers tot vijverpompen; je vindt het bij ons! TuinWereld verkoopt dus niet alleen planten, maar ook alle benodigdheden om deze te verpotten of voedingsstoffen om nog langer van jouw planten te kunnen genieten.

Kom shoppen voor jouw interieur op de koopzondag van TuinWereld nabij Nijmegen

Op de koopzondag van TuinWereld in de buurt van Nijmegen kun je niet alleen terecht voor producten voor jouw tuin, je koopt ook allerlei leuke woonaccessoires. Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van jouw living. Een paar kleurrijke kussentjes, vrolijke fotolijstjes of stijlvolle beeldjes kunnen de hele sfeer in jouw woonkamer veranderen. Laat je inspireren! Woonaccessoires zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Een mooi beeldje of een bordje met een inspirerende spreuk er op wordt vaak erg gewaardeerd. Of bijvoorbeeld een mooi fotolijstje met een persoonlijke foto erin, een persoonlijk cadeau wat iedereen leuk vindt om te krijgen. Naast woonaccessoires koop je bij ons ook prachtige bloempotten en vazen voor binnen én voor buiten.

Koopzondag-tuincentrum-TuinWereld-Nijmegen

Tuinadvies op zondag bij TuinWereld in de omgeving van Nijmegen

TuinWereld nabij Nijmegen is dé plek om al je vragen te stellen over tuinieren, planten en interieur. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar tijdens onze koopzondag. Wat doe je tegen kleine kale plekken in het gazon? Hoe vaak kun je jouw tuinmeubelen het best reinigen? Wanneer moeten bloembollen geplant worden? Vraag het gerust! Op onze websites vind je ook al heel veel informatie. Bekijk eens online plantengids, tuintips en tuinnieuws.

Heb je vragen over ons aanbod of over onze openingstijden? Kom dan langs bij één van onze vier vestigingen of neem contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar! Als je langskomt op zondag heb je alle tijd om rustig te genieten van ons aanbod en heb je ook nog eens tijd om 's middags de planten al te gaan plaatsen in jouw tuin of in een mooie pot in de huiskamer. Tot ziens bij TuinWereld!