Tuinstoelen Nijmegen

Op zoek naar tuinstoelen in de buurt van Nijmegen? Kom dan snel langs bij een van de vestigingen van TuinWereld. Je vindt ons in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt.

Ruim assortiment tuinstoelen bij TuinWereld in de omgeving van Nijmegen

Bij TuinWereld nabij Nijmegen koop je comfortabele tuinstoelen in verschillende formaten. Wij verkopen alleen topmerken, zoals Hartman, Life Outdoor Living, Platinum en Kettler. We hebben ook een importlijn met topkwaliteit tuinmeubelen volgens de nieuwste trends. De tuinstoelen uit ons assortiment zijn gemaakt van diverse materialen, zoals wicker, teak, aluminium, RVS/metaal en kunststof. Het voordeel van een stoel van kunststof of gevlochten kunststof (wicker) is dat het erg stevig materiaal is dat weinig onderhoud nodig heeft. Kunststof stoelen zijn daarnaast erg licht en dus makkelijk te verplaatsen. Stoelen van wicker zijn vaak niet te verstellen, maar die van kunststof wel. Je kunt de stoel dan bijvoorbeeld naar achter klappen, waardoor je heerlijk kunt liggen. Tuinstoelen van teak hout zien er natuurlijk en robuust uit, maar deze stoelen hebben wel veel onderhoud nodig. Zorg er voor dat het hout bij aankoop bewerkt is met oliën. Stalen tuinstoelen zien er leuk uit, maar zijn niet altijd even lekker om op te zitten. Koop deze daarom in combinatie met een paar vrolijke kussentjes.

Het ruimste assortiment tuinmeubelen in de buurt van Nijmegen

Naast grote en kleine tuinstoelen koop je bij TuinWereld dichtbij Nijmegen nog veel meer soorten tuinmeubelen. Ons brede aanbod bestaat uit:

Zak heerlijk onderuit op een van onze comfortabele loungebanken en koop deze in combinatie met een handige tuintafel. Ook kun je bij ons terecht voor mooie parasols, handige opbergkisten en comfortabele kussens. De parasols uit ons assortiment zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van de zon en een beschut plekje op kan zoeken op warme zomerdagen. De opbergkisten zijn ideaal om de kussens, tijdschriften of boeken in op te bergen. Zo heb je deze altijd bij de hand en hoef je niet naar binnen te lopen om deze te pakken; ideaal dus!

tuinstoelen-kopen-in-nijmegen-tuinwereld

Onderhoudstips voor de tuinstoelen in jouw tuin nabij Nijmegen

Het onderhouden van de tuinmeubelen is minder werk dan je denkt. Tuinstoelen van kunststof of wicker zijn bijvoorbeeld bijna onderhoudsvrij. Wij raden je aan om de tuinstoelen eens per maand schoon te maken met een borstel, veel water en een klein beetje groene zeep. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen. Tuinstoelen van hout of metaal hebben iets meer onderhoud nodig. Houten tuinmeubelen kunnen gaan rotten of er kunnen zich mossen en algen gaan hechten. Bewerk ze daarom regelmatig met speciale houtreiniger. Bij metalen tuinstoelen is roest het grootste gevaar. Gelukkig bestaan er ook allerlei middelen om roest tegen te gaan. Kom binnenkort een langs bij TuinWereld in de buurt van Nijmegen voor ons gehele assortiment tuinmeubelen!

Voor ons gehele aanbod tuinstoelen in de buurt van Nijmegen kom je naar één van onze vestigingen in Tiel, Malden, Wijchen of Bocholt. Ook voor vragen kun je langskomen, maar je kunt ook contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij TuinWereld!