Tuincentrum Gelderland

Bent u opzoek naar een tuincentrum in de provincie Gelderland? Dan bent u hier aan het juiste adres. TuinWereld heeft verschillende tuincentra in Gelderland, zoals in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt. Breng een bezoekje aan het tuincentrum bij u in de buurt!

Tuincentrum in Gelderland voor binnen en buiten

TuinWereld is een bekend tuincentrum in de provincie Gelderland. U kunt hier terecht voor alles in uw tuin zoals tuinmeubelen, bloemen en planten, maar u kunt uw huis ook een opknapbeurt geven met mooie woonaccessoires, en leuke potten.  Wilt u uw tuin een nieuwe look geven of opfrissen, maar heeft u nog geen of oude benodigdheden? Kijk eens bij de afdeling (Gardena) gereedschap en tuinverlichting voor een nieuw uitziende tuin!

Ons brede assortiment biedt u veel keus. Ook als u een balkon heeft, kunt u natuurlijk naar ons tuincentrum in Gelderland komen.

Neem contact op met TuinWereld

Als u in provincie Gelderland woont is tuincentrum TuinWereld voor u een handige optie. TuinWereld zit gevestigd in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt. Kijk op de website voor actuele openingstijden en koopzondagen.