Tuincentrum Gelderland

Ben je op zoek naar een tuincentrum in de provincie Gelderland? TuinWereld heeft verschillende filialen in Gelderland. Bezoek ons gezellige tuincentrum nu in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt.

Bezoek ons tuincentrum in Wijchen nu alvast online

Alles voor jouw tuin bij onze tuincentra in Gelderland

TuinWereld is een bekende tuincentrumketen in de provincie Gelderland. Je vindt hier alle ingrediënten om iets bijzonders van jouw tuin te maken. Ons buitenassortiment bestaat uit:

Is jouw tuin toe aan een opknapbeurt of ga je een geheel nieuwe tuin aanleggen? In beide gevallen kun je terecht bij één van onze tuincentra in Gelderland. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over de juiste combinatie planten en de verschillende materialen tuinmeubels. Dit is namelijk heel bepalend voor de sfeer die je wilt neerzetten. Door bomen te planten maak je jouw tuin bijvoorbeeld spannender en rozen geven een romantische sfeer. Daarnaast is het belangrijk om het juiste evenwicht te vinden tussen de hoeveelheid groene en bloeiende tuinplanten. Denk ook goed na over de tuinmeubelen die je kiest. Heb je liever een natuurlijke, robuuste tuin of toch een moderne tuin? In het eerste geval kies je voor houten tuinmeubelen en in het tweede geval voor tuinmeubelen van ijzer of wicker. Bij tuinmeubelen is het ook nog eens belangrijk om je goed te laten inlichten over het onderhoud. Wanneer hout op de juiste manier bewerkt wordt, is er een stuk minder onderhoud nodig. Lees alvast de tuintips of het tuinnieuws op onze website voor inspiratie. De planten uit ons brede assortiment zijn te vinden in onze online plantengids. Hier lees je bijvoorbeeld alles over de ideale standplaats, bloeitijd en maximale hoogte van jouw favoriete planten.   

Tuincentrum-Gelderland-Tuinwereld

​Bij Tuincentrum TuinWereld in Gelderland koop je de leukste woonaccessoires

Ook als jouw interieur een opknapbeurt nodig hebt, kun je terecht bij een tuincentrum van TuinWereld in Gelderland. Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van jouw living. Met een paar vrolijke kussentjes, heerlijk geurende kaarsen of originele beeldjes knap je de boel gelijk helemaal op. Maak het geheel af met een prachtig boeket dat je koopt in onze bloemenwinkel. Onze bloemisten stellen speciaal voor je een boeket samen met de mooiste bloemen van dit seizoen. Vindt een bijpassende vaas op onze afdeling potterie. Natuurlijk koop je bij ons ook diverse soorten kamerplanten, zoals orchideeën, cactussen en palmen, mét bijpassende pot. Deze prachtige plant-pot combinaties zorgen voor gemak en staan prachtig in jouw huiskamer of zelfs in jouw tuin! Heb je een plant en pot los van elkaar gekocht? Vraag dan aan een van onze medewerkers voor tips om deze op te potten en te verzorgen. De leukste woonaccessoires van Gelderland koop je bij alle vestigingen van TuinWereld.

Beleef een leuk dagje uit bij een tuincentrum bij jou in Gelderland

Geniet van een heerlijk dagje tuin en interieur shoppen bij een tuincentrum van TuinWereld in Gelderland of doe mee met een van onze vele activiteiten of workshops. Kom bijvoorbeeld gezellig bloemschikken! Voor vragen over ons aanbod kunt je contact met ons opnemen of langskomen bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt.