Tuincentrum Gelderland

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de provincie Gelderland? TuinWereld heeft verschillende filialen in Gelderland. Bezoek ons gezellige tuincentrum nu in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt.

Bezoek ons tuincentrum in Wijchen nu alvast online

Alles voor uw tuin bij onze tuincentra in Gelderland

TuinWereld is een bekende tuincentrumketen in de provincie Gelderland. U vindt hier alle ingrediënten om iets bijzonders van uw tuin te maken. Ons buitenassortiment bestaat uit:

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of gaat u een geheel nieuwe tuin aanleggen? In beide gevallen kunt u terecht bij één van onze tuincentra in Gelderland. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de juiste combinatie planten en de verschillende materialen tuinmeubels. Dit is namelijk heel bepalend voor de sfeer die u wilt neerzetten. Door bomen te planten maakt u uw tuin bijvoorbeeld spannender en rozen geven een romantische sfeer. Daarnaast is het belangrijk om het juiste evenwicht te vinden tussen de hoeveelheid groene en bloeiende tuinplanten. Denk ook goed na over de tuinmeubelen die u kiest. Heeft u liever een natuurlijke, robuuste tuin of toch een moderne tuin? In het eerste geval kiest u voor houten tuinmeubelen en in het tweede geval voor tuinmeubelen van ijzer of wicker. Bij tuinmeubelen is het ook nog eens belangrijk om u goed te laten inlichten over het onderhoud. Wanneer hout op de juiste manier bewerkt wordt, is er een stuk minder onderhoud nodig. Lees alvast de tuintips of het tuinnieuws op onze website voor inspiratie. De planten uit ons brede assortiment zijn te vinden in onze online plantengids. Hier leest u bijvoorbeeld alles over de ideale standplaats, bloeitijd en maximale hoogte van uw favoriete planten.   

Tuincentrum-Gelderland-Tuinwereld

​Bij Tuincentrum TuinWereld in Gelderland koopt u de leukste woonaccessoires

Ook als uw interieur een opknapbeurt nodig heeft, kunt u terecht bij een tuincentrum van TuinWereld in Gelderland. Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van uw living. Met een paar vrolijke kussentjes, heerlijk geurende kaarsen of originele beeldjes knapt u de boel gelijk helemaal op. Maak het geheel af met een prachtig boeket dat u koopt in onze bloemenwinkel. Onze bloemisten stellen speciaal voor u een boeket samen met de mooiste bloemen van dit seizoen. Vindt een bijpassende vaas op onze afdeling potterie. Natuurlijk koopt u bij ons ook diverse soorten kamerplanten, zoals orchideeën, cactussen en palmen, mét bijpassende pot. Deze prachtige plant-pot combinaties zorgen voor gemak en staan prachtig in uw huiskamer of zelfs in uw tuin! Heeft u een plant en pot los van elkaar gekocht? Vraag dan aan een van onze medewerkers voor tips om deze op te potten en te verzorgen. De leukste woonaccessoires van Gelderland koopt u bij alle vestigingen van TuinWereld.

Beleef een leuk dagje uit bij een tuincentrum bij u in Gelderland

Geniet van een heerlijk dagje tuin en interieur shoppen bij een tuincentrum van TuinWereld in Gelderland of doe mee met een van onze vele activiteiten of workshops. Kom bijvoorbeeld gezellig bloemschikken! Voor vragen over ons aanbod kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt.