• Tuinplanten

  Tuinplanten

  Tuinplanten

Tuinplanten

We kunnen wel stellen dat 'levend groen' het hart is van Tuincentrum TuinWereld. Of je nou een liefhebber bent van een kleurige tuin, of je wilt nog wat groenblijvende planten in uw tuin hebben. Dan bent u bij TuinWereld Wijchen, Malden of Tiel aan het juiste adres. Wij bieden verse, gezonde en goed verzorgde tuinplanten aan. Het ruime aanbod van zowel vaste planten als perkplanten, behoort tot de grootste én voordeligste van Nederland. Door dagelijks rechtstreeks in te kopen op binnenlandse en buitenlandse bloemenveilingen én doordat wij beschikken over onze eigen kwekerijen, kunnen wij u altijd een zeer uitgebreid assortiment verse planten aanbieden. Heeft u vragen over het verzorgen van uw planten of heeft u advies nodig? De medewerkers van ons tuincentrum staan dagelijks voor u klaar. Zij weten alles over de laatste trends en over het verzorgen en onderhouden van de tuinplanten.

Assortiment Tuinplanten

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten? Dan bent u bij Tuincentrum TuinWereld op het juiste adres. Wilt u graag een kleurrijke voorjaarstuin of wat groenblijvende planten voor in de wintermaanden? Of heeft u misschien een balkon en wilt u voor op uw balkon wat mooie planten? Dan is een bezoekje aan één van onze vestigingen zeker de moeite waard. Wat kunt u onder andere in ons buitenplanten assortiment vinden:

 • Bodembedekkers
 • Siergrassen
 • Klimplanten
 • Vaste planten
 • Perkplanten
 • Haagplanten

Dit is natuurlijk niet alles! Kom gerust eens langs in onze vestigingen om ons actuele aanbod aan tuinplanten te bekijken. Kom en laat u verrassen door onze tuinplanten! Wilt u wat meer informatie over onze tuinplanten? Dat kan! Vraag de medewerkers van ons tuincentrum om advies. Zij kunnen u alles vertellen over de tuinplanten en hoe u deze het best kunt onderhouden.

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum TuinWereld

Trends tuinplanten

Het hele jaar door worden er enkele kamerplanten in het zonnetje gezet. Dat is ook zo met de tuinplanten! We kennen natuurlijk allemaal wel de welbekende horensia, skimmia, klimop of de lavendel. Maar juist aan de wat onbekende tuinplanten wordt wat meer aandacht gegeven. Iedere maand staat er een bepaalde soort tuinplant centraal. Aan welke tuinplanten wordt aankomend jaar onder andere wat meer aandacht gegeven:

 • Voorjaarsplanten, zoals bijvoorbeeld de Aubrieta, Corylus en Arabis.
 • Bloesembomen, zoals bijvoorbeeld de Prunus en Malus.
 • Geurende blikvangers, zoals de Lantana, Roos en Choisya.
 • De Kamperfoelie.
 • Indian Summer planten, zoals bijvoorbeeld Cotinus, Pieris en Campsis
 • Kerstsparren, zoals bijvoorbeeld de Picea en Abies

Naast de bovengenoemde buitenplanten verkopen wij bij Tuincentrum TuinWereld uiteraard nog veel meer soorten tuinplanten. Wij spelen altijd in op het seizoen en weten ook welke tuinplanten op het moment populair zijn. Kortom, voor de laatste tuinplanten trends bent u bij onze vestigingen van TuinWereld op het goede adres.

Koop uw tuinplanten bij TuinWereld

Woont u dus in de buurt van Nijmegen, Wijchen of Arnhem en bent u op zoek naar tuinplanten? Dan bent u bij ons van harte welkom. Bezoek eens onze vestigingen van Tuincentrum Tuinwereld, dan kunt u met eigen ogen ons tuinplanten assortiment bekijken. Of u nu houdt van een moderne tuin of van een prachtige botanische tuin, wij hebben alles om uw tuin naar wens te kunnen inrichten. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum TuinWereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Voor meer informatie over het assortiment van Tuinwereld, kunt u contact opnemen met [email protected] of bel 024 - 64 140 41.