• Buitenpotterie

    Buitenpotterie

    Buitenpotterie

Buitenpotterie & manden

Planten bloempotten hebben nu eenmaal een betere verzorging nodig dan bijvoorbeeld planten in de grond. Bij Tuincentrum Tuinwereld is een groot assortiment met potten en manden te vinden. Wij hebben in onze winkels onder andere potterie van Capi en Elho. In ons tuincentrum vindt u ook de bekende geglazuurde potten. Deze hebben een voordeel dat het water in de pot minder verdampt. Wilt u meer informatie over de buitenpotterie en manden? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers bij Tuinwereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 230 producten

De buitenpotten van Capi en Elho

Met de buitenpotten van Capi en Elho maakt u de tuin, het balkon of terras helemaal af. Bij Tuincentrum Tuinwereld vindt u van beide merken een zeer ruim assortiment: van luxe bloempotten voor buiten tot de kleine sierpotten. De Capi bloempot heeft vele voordelen: breukbestendig, UV-bestendig, isolatielaag en vorstbestendig. Met een Capi bloempot heeft u echt goede kwaliteit in handen. Ook de kunststof buitenpotten van Elho vindt u in onze winkels. In de collectie van Elho vindt u potten die u gemakkelijk aan de schutting of balkonrand kunt hangen. Maar ook in de collectie van Elho vindt u alles voor een moestuin. Denk dan aan kweekpotjes, kweekkastjes en zelfs een kweektafel. De kweektafel van Elho is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Tuincentrum Tuinwereld | Buitenpotterie | Capi

Tuincentrum Tuinwereld | Buitenpotterie | Elho

Buitenpotten en plantenbakken kopen bij Tuincentrum Tuinwereld

Of u nu op zoek bent naar bloempotten, plantenbakken of buitenpotten; bij Tuincentrum Tuinwereld zit u helemaal goed! Naast de bloempotten van Capi en Elho vindt u bij ons ook andere soorten potterie voor buiten. Zo hebben wij ook manden en de klassieke potten van terracotta. Kortom, voor ieder wat wils! Kom langs in één van onze winkels in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt en laat u verrassen door ons ruime assortiment.