Echte kerstbomen

Er gaat toch niets boven de heerlijke geur van een echte kerstboom in huis. Voor een mooie verse echte kerstboom moet je ook dit jaar weer bij TuinWereld zijn.

Welke boom?

Welke boom kun je het beste kiezen? Dat is vooral een kwestie van smaak. De Nordmann den heeft prachtige blauwe, zachte naalden, dan heb je ook nog de 'oerkerstboom' dit is de Pixea Abies. Wil je een zilver-achtige kleur, ga dan voor de Servische spar. Er is keus genoeg! De vorm van de boom is vaak belangrijker dan het formaat, vaak zie je dat mensen vooral een grote boom kiezen. Het is beter om eerst het formaat te kiezen en binnen dat formaat een volle boom te nemen, die mooi symmetrisch is. TuinWereld heeft ook voor jouw de perfecte boom!

Gratis ingepakt

Het halen van een kerstboom hoeft geen enorme klus te worden. Wij pakken de kerstboom gratis voor je in, zo is de boom gemakkelijk te vervoeren en staat ie in een wip in jouw woonkamer. Dan is het nog een kwestie van gezellig met de familie versieren en je kunt de feestdagen genieten van een prachtige boom.