Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Geranium, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is lila en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Ook bruikbaar in potten en bloembakken. Deze plant wordt meestal als kuipplant toegepast. U kunt haar redelijk overhouden door haar koel, maar vorstvrij te laten overwinteren.

Bent u op zoek naar Pelargonium peltatum? De Pelargonium peltatum is ook wel bekend als Geranium. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Geranium is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Pelargonium peltatum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Geranium niet!

  • Nederlandse naam: Geranium Wetenschappelijke naam: Pelargonium peltatum Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Pelargonium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Lila
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee