Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Petunia, familie van de Solanaceae. De bloemkleur is paarsblauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. 3. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren Verdraagt vrij veel droogte en is mede daardoor zeer geschikt om te gebruiken in potten en bloembakken. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Petunia 'Polo Blue'? De Petunia 'Polo Blue' is ook wel bekend als Petunia. Deze Solanaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 35 centimeter. De Petunia is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Petunia 'Polo Blue'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Petunia niet!

  • Nederlandse naam: Petunia Wetenschappelijke naam: Petunia 'Polo Blue' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Petunia Familie: Solanaceae Bloemkleur: Blauw, Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 35 Giftig: Nee