Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kiwi, familie van de Actinidiaceae. De bloemkleur is roomwit en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze heester is ca. 900 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. Klimplant, heeft een decoratieve vorm. Is slecht verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem. Dus bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Bent u op zoek naar Actinidia deliciosa 'Buitenpost'? De Actinidia deliciosa 'Buitenpost' is ook wel bekend als Kiwi. Deze Actinidiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 900 centimeter. De Kiwi is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Actinidia deliciosa 'Buitenpost'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Kiwi niet!

  • Nederlandse naam: Kiwi Wetenschappelijke naam: Actinidia deliciosa 'Buitenpost' Type plant: Heester
  • Geslacht: Actinidia Familie: Actinidiaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni
  • Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 900 Giftig: Nee