Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Dropplant, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is violetblauw en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 90 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Agastache 'Blue Fortune'? De Agastache 'Blue Fortune' is ook wel bekend als Dropplant. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 90 centimeter. De Dropplant is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Agastache 'Blue Fortune'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Dropplant niet!

  • Nederlandse naam: Dropplant Wetenschappelijke naam: Agastache 'Blue Fortune' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Agastache Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Blauw, Paars
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 90 Giftig: Nee