Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bieslook, familie van de Liliaceae. De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant verdraagt zomerse droogte en winterse kou prima. Natte kwakkelwinters is een ander verhaal. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Allium schoenoprasum 'Forescate'? De Allium schoenoprasum 'Forescate' is ook wel bekend als Bieslook. Deze Liliaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Bieslook is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Allium schoenoprasum 'Forescate'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Bieslook niet!

  • Nederlandse naam: Bieslook Wetenschappelijke naam: Allium schoenoprasum 'Forescate' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Allium Familie: Liliaceae Bloemkleur: Rood, Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee