Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Klokjesduizendknoop, familie van de Polygonaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met september. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Bent u op zoek naar Persicaria campanulata? De Persicaria campanulata is ook wel bekend als Klokjesduizendknoop. Deze Polygonaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 100 centimeter. De Klokjesduizendknoop is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Persicaria campanulata? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Klokjesduizendknoop niet!

  • Nederlandse naam: Klokjesduizendknoop Wetenschappelijke naam: Persicaria campanulata Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Persicaria Familie: Polygonaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee