Zwembaden

Zwembaden en jacuzzi's koop je voordelig bij TuinWereld

De temperaturen stijgen en het is tijd voor wat verkoeling en pret! Ben je in de buurt van Wijchen, Nijmegen, Malden of Tiel op zoek naar een zwembad of jacuzzi? Bij TuinWereld hebben wij een ruim assortiment aan zwembaden, accessoires en zwembad speelgoed. Bezoek onze winkel en je bent helemaal klaar voor een heerlijke verkoelende zomer!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Zwembad kopen in Wijchen, Nijmegen, Malden, Tiel en omgeving?

Wil je een zwembad of jacuzzi kopen? Dan ben je bij TuinWereld Wijchen, Malden en Tiel aan het juiste adres. Je kunt gerust langskomen om het hele assortiment zwembaden te bekijken van de bekende merken Intex en Bestway. Het is ook mogelijk om je zwembad online te bestellen, dan wordt het bij jou thuis bezorgd!

TuinWereld heeft daarnaast ook alles wat je nodig hebt voor je zwembad: denk aan handige zwembad accessoires zoals een goede beschermhoes, filterpomp of zwembadtegels en natuurlijk het zwembad zelf. Dus ben je op zoek naar een leuk zwembad? Dan kun je de accessoires ook gemakkelijk bij ons kopen of online bestellen. Vergeet ook niet dat het belangrijk is om je zwembad goed te onderhouden: een schoon zwembad is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een bodemstofzuiger, zouttabletten, chloor of reparatiekit.