Barbecue accessoires

Het is heerlijk om in de zomer met familie en vrienden in de tuin te genieten van een zelf gegrild stukje vlees. Of misschien een aardappel, stokbroodjes of champignons: de culinaire mogelijkheden op de barbecue zijn eindeloos. Maak het barbecueën voor jezelf plezieriger met de juiste barbecue accessoires. Zoek je een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wil je advies over speciale schoonmaakmiddelen? Bij Tuincentrum Tuinwereld vind je een ruim aanbod aan allerlei barbecue accessoires van onder andere Weber. Kom langs en bekijk onze handige barbecue accessoires voor gemak, onderhoud en hygiëne. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 334 producten

Wat zijn barbecue accessoires?

Barbecueën wordt steeds hipper en populairder! We kunnen eindeloos variëren met vis, groenten, aardappelen, pizza's en natuurlijk vlees. Een barbecue is tegenwoordig veel meer dan de traditionele barbecue die we kennen. Een hele kip braden op de barbecue is de gewoonste zaak geworden of wat dacht je van grote stukken vlees die eerst een dag in de marinade staan om vervolgens een hele dag langzaam op de barbecue gegaard worden. Niets is te gek op de barbecue! Gelukkig hebben we daar tegenwoordig ook hele handige barbecue accessoires van. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Een spatel
  • Een braadspit
  • Barbecue thermometers
  • Barbecue hoezen voor het beschermen van de barbecue
  • Een vleestang
  • Barbecue handschoenen om zo handen te beschermen tegen de warmte
  • Schoonmaakborstels

Bij Tuincentrum Tuinwereld vind je een zeer uitgebreid assortiment met barbecue accessoires van Weber. Benieuwd naar de eigenschappen van deze accessoires? Kijk op onze website of kom langs in één van onze winkels!

Tuincentrum Tuinwereld | Barbecue accessoires | Weber

De barbecue accessoires van Weber

Naast de barbecues van Weber vind je bij Tuincentrum Tuinwereld ook een ruim assortiment met barbecue accessoires van Weber. Op deze pagina kun je al diverse barbecue accessoires zien van Weber. Er zijn bij Tuincentrum Tuinwereld verschillende barbecue accessoires verkrijgbaar. Of het nu gaat om functionele accessoires gericht op het onderhouden van de barbecue of handige accessoires die je kunt gebruiken bij het grillen van een heerlijk stuk vlees. Vergeet ook zeker niet de schoonmaakmiddelen van Weber voor het schoonmaken van de barbecue én tegenwoordig heeft Weber een speciale collectie met braadpannen en pizzastenen, genaamd GBS. Er zijn barbecues van Weber waar je deze accessoires kunt gebruiken. Heb je hier vragen over? Kom dan gerust langs in één van onze winkels. Onze medewerkers laten je alle barbecue accessoires graag zien!

Barbecue accessoires kopen? Kom naar Tuinwereld!

Ben je dus op zoek naar een barbecue accessoire voor jezelf of misschien als kado? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Tuinwereld. Je vindt onze winkels in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland) en hier vind je een barbecue afdeling waar je inspiratie op kunt doen op het gebied van barbecues. Bekijk de actuele openingstijden van onze winkels en dan hopen we je snel een keer te zien in ons tuincentrum nabij Nijmegen!

Elektrische barbecues van Weber