Rouwboeketten

Juist bij een moeilijke tijd, misschien wel de moeilijkste tijd, is het belangrijk dat je middels bloemen op unieke wijze je deelneming kunt overbrengen. Bij ons vind je het mooiste online aanbod rouwboeketten die wij bezorgen in Nijmegen, Wijchen en omgeving. Het is tevens mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen op een rouwkaart of rouwlint. Eén ding kun je ongeacht je keuze altijd verwachten bij ons, en dat is kwaliteit

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Voor meer informatie over het assortiment van Tuinwereld, kunt u contact opnemen met [email protected] of bel 024 - 64 140 41.

Rouwboeket bestellen Nijmegen, Wijchen en omgeving

Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past. Wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op het juiste moment wordt bezorgd. Het is ook mogelijk om het rouwarrangement bij Tuinwereld op te halen. Je ontvangt een gelijkwaardig stuk in bloemenaantal en kleurstelling. Individuele afwijkingen kunnen echter voorvallen i.v.m. seizoensgebonden beschikbaarheid, zonder dat wordt afgeweken in waarde of look.

Rouwboeket met lint bestellen bij Tuinwereld

Aan het rouwwerk kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. De kosten hiervan zijn €7,50 per lint. Voeg je liever geen lint toe aan de rouwbloemen? Plaats dan een liefdevolle tekst op een kaart. Wij hebben een divers assortiment aan rouwkaarten. Je wensen kun je kenbaar maken in de winkelmand. 

Heb je vragen over het bestellen van een rouwboeket? Wij staan je graag te woord en helpen je verder. Klik hier om contact met ons op te nemen.