Wij blijven voor jullie klaarstaan!

Onze winkel is helaas gesloten tot en met 14 januari. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Verkoop bloemenwinkel

De bloemenwinkel is gewoon toegankelijk. Hier kun je terecht voor boeketten, bloemen en planten. Onze nieuwe tijdelijke openingstijden zijn: maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op de zondagen zijn wij voorlopig gesloten.

Telefonisch bestellen

Ons hele winkelassortiment kun je op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17:00 uur telefonisch bestellen. Het team staat voor je klaar om het in de winkel bij elkaar te zoeken. Dus ben je nog op zoek naar dierenvoeding, een kamerplant of heb je een mooie binnenpot gezien op onze website, bel ons op 024 - 64 140 41 en je kunt het spoedig afhalen bij de ingang van ons tuincentrum.  

Online shoppen

Lang leve de digitale wereld! Een groot gedeelte van ons assortiment staat gelukkig online. Je kunt hier kiezen voor thuislevering (tegen betaling) of voor gratis afhalen. Kies in je winkelmand voor een afhaalmoment en je kunt je artikelen in de winkel afrekenen. 

Omdat wij jou als klant zo goed mogelijk van dienst willen blijven, zullen we deze lockdown nog veel assortiment toevoegen. Check dus regelmatig onze site, de socials voor nieuw online aanbod en vooral veel scherpe acties die we al aan het voorbereiden zijn.

Ik probeer jullie te bellen maar de verbinding wordt verbroken

Dat is vervelend om te horen, onze excuses daarvoor. Het is telefonisch het drukst wanneer we net open gaan, je kunt het beste iets later bellen, we doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te woord te staan.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

We zijn van maandag t/m zondag bereikbaar op de volgende manieren:

Kan ik nog een cadeaubon bij jullie kopen en inwisselen?

Ja, dat kan zeker!

Kan ik bestellingen afhalen?

Ja dat kan, al je bestelde artikelen kun je bij ons afhalen. Deze kunnen telefonisch, per e-mail of bij onze bloemenhoek worden doorgegeven.