Maestro outdoor cooking


Voor mensen die begrijpen dat voor grillen een goede bbq een vereiste is, introduceert Maestro een lijn bbq's en buitenkeukens.
Ontwikkeld met een passie voor barbecueën en vervaardigd uit de beste materialen.
Met de Maestro bbq en accessoires bereidt u de beste stukken vlees en vis in een handomdraai.

Barbecueën is allang geen 'American way of living' meer, maar meer een serieuze manier om een prima maaltijd te bereiden in je eigen groene woonkamer met familie en/of vrienden. Want wat is er nu leuker dan koken in je eigen tuin. Tegenwoordig zijn er barbecues in alle soorten en maten en is er dus voor iedereen een geschikte barbecue verkrijgbaar. Maar waar moet je nu op letten? 


Iedere barbecue heeft zijn voordelen, wij helpen je graag met de juiste keuze.


We onderscheiden verschillende soorten barbecues onder andere:
- Houtskoolbarbecues
- Gasbarbecues


• Houtskoolbarbecues
Wil je die echte ouderwetse 'barbecuebeleving dan moet je kiezen voor een houtskoolbarbecue. Barbecueën op een houtskoolbarbecue vergt enige ervaring om echt goed te kunnen grillen. Maar het resultaat is een heerlijk 'rokerige' barbecuesmaak. Houtskoolbarbecues zijn er in verschillende uitvoeringen, van een bolvormig model tot een rechthoekig model.

Wij verkopen o.a. de volgende houtskoolbarbecues:
- Maestro - Los Angeles
- Maestro - San Diego
- Maestro - Santa Monica

 

 

• Gasbarbecues
Je kiest voor een gasbarbecue als je snel wilt beginnen met barbecueën en als je ook wilt kunnen barbecueën in een overdekte ruimte. Ook gasbarbecues zijn in verschillende soorten en maten, maar vooral ook kwaliteiten. Het grootste voordeel van een gasbarbecue is dat hij heel snel op temperatuur is.

Wij verkopen o.a. de volgende gasbarbecues:
- Maestro - Las Vegas
- Maestro - San Francisco

 

 

Voor- en nadelen van de verschillende soorten barbecues:

• Houtskoolbarbecue

Voordelen Nadelen
1. Goedkoop in aanschaf 1. Lange opwarmtijd
2. Rokerige smaak 2. Kan vroegtijdig doven
  3. Temperatuur moeilijker te regelen


• Gasbarbecue                                        

Voordelen Nadelen
1. Snel klaar voor gebruik (+/- 10min) 1. Geen rooksmaak
2. Temperatuurregelaar -> gebruiksvriendelijk 2. Duurder in aanschaf dan een houtskoolbarbecue
3. Geschikt voor overdekte ruimtes  

 

Daarnaast zit er nog een verschil in het gebruik van houtskool ten opzicht van briketten.
- Houtskool brandt sneller en wordt sneller warm
- Briketten gaan langer mee en zijn over het algemeen iets goedkoper

Maestro biedt diverse accessoires. 
1. Maestro Briketten
2. Maestro Kolenstarter
3. Maestro reinigingsborstel
4. Maestro spies 6-delig
5. Maestro pizza steen + pizzasnijder