• Gewasbescherming

    Gewasbescherming

    Gewasbescherming

Bescherm- en bestrijdingsmiddelen

Bij Tuincentrum TuinWereld vindt u verschillende soorten bescherm- en bestrijdingsmiddelen. Voordat u daadwerkelijk overgaat tot het bestrijden van vervelende rupsen, luizen of schimmels, is het belangrijk om even af te vragen of de desbetreffende plant op de juiste plaats staat. U kunt namelijk proberen om de plant op een andere plek te zetten; een standplaats in de zon of in het donker kan namelijk de groei en bloei van een plant bevorderen. Controleer ook altijd of de grond van de plant niet te nat of juist te droog is. Mochten deze dingen niet helpen, dan kunt u het probleem oplossen door bestrijdingsmiddelen te gebruiken. De medewerkers van onze winkels kunnen u adviseren welke producten u het best kunt gebruiken. Lees voor gebruik altijd goed het etiket en mochten er nog vragen zijn; u kunt ons altijd even bellen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 46 van 46 producten

Op een veilige en verantwoorde manier uw gewas beschermen?

Wilt u op een verantwoorde en veilige manier uw planten beschermen tegen vervelende plagen en ziekten? Dan kunt u met een goed gevoel producten van ECOstyle en Protect Garden gebruiken. In de winkel van TuinWereld Wijchen vindt u een ruim assortiment van deze twee merken. De producten zijn op een ecologische manier ontwikkeld, zodat u ze in de tuin kunt gebruiken. Voordat u aan de slag gaat met bestrijdingsmiddelen is het belangrijk om te weten wat u nu het probleem is bij uw plant. Maak een foto van de plant of neem een stukje van de plant mee naar  onze winkel. Onze medewerkers kunnen vervolgens kijken wat het probleem is en u adviseren welke producten u het best kunt gebruiken. Een veelvoorkomend probleem van de laatste tijd is de buxusmot of buxusrups. Ook voor dit probleem vindt u in ons tuincentrum een oplossing. Zo verkopen wij onder andere de buxusmotval. Dit is een product waarmee u de buxusmot kunt opsporen en deze meteen kunt vangen.

Tips bij het gebruiken van bestrijdingsmiddelen

Tegenwoordig zijn de bestrijdingsmiddelen zo gemaakt dat u ze prima zelf in en om het huis kunt gebruiken. Toch is het belangrijk om met enkele dingen rekening te houden. Wij geven u graag wat tips:

  • Laat u allereerst goed informeren over welke producten u het best kunt gebruiken én lees de gebruiksaanwijzing van het product.
  • Soms is het nodig om beschermende kleding te dragen. Trek dan bijvoorbeeld een lange broek aan, handschoenen, dichte laarzen en een shirt of trui met lange mouwen.
  • Zorg dat u altijd de juiste dosering gebruikt. Wanneer u een hogere dosering gebruikt, is de kans op schade groter en dat is zonde.
  • Wanneer u klaar bent, moet u alles goed reinigen; uw handen en de spullen die u heeft gebruikt.

Tuincentrum Tuinwereld | Gewasbescherming | Bestrijdingsmiddelen

Gewasbescherming kopen? Tuincentrum Tuinwereld heeft een ruim assortiment

Bent u dus op zoek naar bestrijdingsmiddelen om uw gewassen te beschermen of problemen op te lossen? Kom dan langs bij Tuinwereld Wijchen en laat u door onze medewerkers adviseren over de diverse mogelijkheden voor gewasbescherming. Neem bijvoorbeeld een stukje van de plant mee, zodat onze medewerkers u meteen kunnen vertellen wat er mis is met de plant. Kortom, bij problemen met uw planten zit u bij Tuincentrum Tuinwereld helemaal goed!