Tuinzaden Nijmegen

Wilt u nieuwe plantjes in uw tuin? En woont u in Nijmegen of omstreken? Koop dan uw tuinzaden bij TuinWereld. Wij hebben een ruim assortiment aan tuinzaden in de omgeving van Nijmegen. Kom langs bij één van onze vestigingen in Tiel, Wijchen, Bocholt of Malden voor ons complete assortiment tuinzaden. 

Tuinzaden in de buurt bij Nijmegen

U kunt uw tuinzaden het beste bij TuinWereld kopen. Onze medewerkers hebben er verstand van en helpen u graag als u nog vragen heeft over hoe en wanneer u de zaden het beste kan planten. Gedurende een bepaalde tijd van het jaar kunt u ook bloembollen bij TuinWereld kopen. Die worden geplant rond oktober/november en komen in het voorjaar uit. Dit zijn onder andere de bekende Narcissen. Na de vorstperiode plant u de bloembollen. De tuinzaden uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kunnen gemakkelijk zelf geplant worden. Bent u bang dat u geen plaats heeft in uw tuin om tuinzaden te planten? Hier hoeft u niet bang voor te zijn. U kunt ook deze tuinzaden namelijk in een pot doen en deze in de tuin neerzetten. Op deze manier hoeft u ze niet in de grond te planten maar kunt u er toch nog van genieten. 

tuinzaden-kopen-tuincentrum-tuinwereld

Verschillende soorten tuinzaden

Bij TuinWereld verkopen wij verschillende soorten tuinzaden. U heeft genoeg keuze aan tuinzaden en er zit altijd wel een soort bij die bij uw tuin of smaak past. Van sommige tuinzaden uit ons assortiment heeft u nog langer plezier; de zaden van de Narcissen vermeerderen zich namelijk in de grond. Zo heeft u verschillende Narcissen in de tuin! De tuinzaden van Tulpen en Hyacinten zijn éénjarige planten. Deze éénjarige planten worden ook wel perkplanten genoemd. Kies uit ons ruime assortiment tuinzaden een mooie soort uit en plant deze in uw tuin. Binnen de kortste keren heeft u dan een mooie gevulde tuin! 

Naast tuinzaden verkopen wij ook vaste planten. Dit zijn planten die afsterven in de herfst en weer opbloeien in de lente. Deze hoeft u dus niet te verwijderen uit uw tuin; dat scheelt weer werk! Wij verkopen hier ook verschillende soorten van die u gelijk in uw tuin kunt planten. Wij verkopen bloeiende vaste planten en groene vaste planten. Wilt u dus tuinzaden of vaste planten kopen in de buurt van Nijmegen? Kom dan naar één van onze vestigingen van TuinWereld en laat u verrassen door ons aanbod!

Neem contact op met TuinWereld

Woont u in Nijmegen of omstreken? TuinWereld heeft verschillende vestigingen waar u voor tuinzaden terecht kunt. Onze vestigingen zijn gelegen in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. Heeft u vragen over ons aanbod tuinzaden? U kunt altijd langskomen bij één van onze vestigingen of contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag advies over de juiste tuinzaden voor uw tuin! Ook kunnen zij u tips geven over de beste plek om deze te planten. Tot ziens bij één van de vestigingen van TuinWereld!

Naast tuinzaden verkopen wij ook verschillende soorten tuinplanten, waaronder:

  • Bodembedekkers
  • Siergrassen
  • Klimplanten
  • Haagplanten
  • Vaste planten
  • Perkplanten