Tuinzaden Nijmegen


Wilt u nieuwe plantjes in uw tuin? En woont u in Nijmegen of omstreken? Koop dan uw tuinzaden bij TuinWereld.

Tuinzaden in de buurt bij Nijmegen

U kunt uw tuinzaden het beste bij TuinWereld kopen. Onze medewerkers hebben er verstand van en helpen u graag als u nog vragen heeft over hoe en wanneer u de zaden het beste kan planten.

Deze tijd van het jaar kunt u ook bloembollen kopen. Die worden geplant rond oktober/november en komen in het voorjaar uit. Dit zijn onder andere de bekende Narcissen. In de zomer plant u de bloembollen na de vorstperiode.

 

 

Verschillende tuinzaden

De tuinzaden van de Narcissen vermeerderen zich in de grond dus daar heb je veel langer plezier van dan van éénjarige planten zoals Tulpen en Hyacinten. Zij worden ook wel perkplanten genoemd.

U kunt er ook voor kiezen om vaste planten te kopen. Deze planten sterven af in de herfst en bloeien weer op in de lente. Wilt u tuinzaden kopen in de buurt van Nijmegen, kom dan naar TuinWereld!

Neem contact op met TuinWereld

U woont in Nijmegen of omstreken? TuinWereld heeft verschillende vestigingen waar u terecht kunt voor tuinzaden. Kom naar Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. Neem contact op met de desbetreffende TuinWereld. Onze medewerkers helpen u graag.