Vijver Geldermalsen

Wilt u een vijver in uw tuin laten graven? En woont u in de buurt van Geldermalsen? Dan bent u bij TuinWereld aan het juiste adres. Vergeet de vissen, vijverpomp en waterplanten niet, dat maakt uw vijver compleet.

Vissen in de vijver


Wilt u een grote of kleine vijver? Let er wel op wat voor vissen er in uw vijver wilt. Koikarpers horen bijvoorbeeld niet thuis in een kleine vijver, terwijl een Goudwinde graag aan de oppervlakte zwemt en het dus niet zoveel uitmaakt. Een goudvis voelt zich overal thuis. Voeding is wel belangrijk voor vissen. Geef ze één keer in de twee dagen voer.  Strooi het voer in de vijver, wat na 10 minuten niet weg is, moet u verwijderen.
Van eten tot vissen, TuinWereld nabij Geldermalsen heeft alles voor uw vijver.

Planten in de vijver

Wat is een vijver zonder waterplanten? Moeras- en overplanten staan vaak langs de rand van de vijver en hebben geen invloed op de waterhuishouding. Zuurstofplanten zijn daarentegen wel belangrijk voor het zuiveren van de vijver en zorgen voor zuurstof voor de vissen.

 

Meer weten over de vijver?

Meer weten over de vijver en het onderhoud hiervan? Kom naar TuinWereld nabij Geldermalsen, onze vriendelijke medewerkers adviseren u graag. Kijk op onze website voor de vestigingen bij u in de buurt! Hier vindt u ook de openingstijden en een routebeschrijving.