Koopzondag Utrecht

Een bezoekje brengen aan TuinWereld nabij Utrecht tijdens onze koopzondag biedt vele voordelen. Op zondag heeft u alle tijd om eens rustig over al onze afdelingen te struinen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tuinplanten? Dan heeft u nog de hele dag de tijd om uw nieuwe plantjes op een geschikt plekje in de tuin te zetten. Ontdek ons ruime assortiment.

Planten kopen tijdens de koopzondag van TuinWereld nabij UtrechtDiverse soorten planten voor binnen én buiten kopen tijdens onze koopzondag nabij Utrecht

Kom tijdens onze koopzondag vooral even langs op onze uitgebreide plantenafdeling. Wij verkopen hier zowel kamerplanten als planten voor in de tuin. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de mooiste combinaties. Bij tuinplanten is het vooral belangrijk om na te denken over de vaste planten die u aanschaft. Deze komen namelijk elk jaar weer terug en zijn dus sfeerbepalend. U kunt een populaire tuinplant als de hortensia aanschaffen, maar u kunt ook kiezen voor wat meer originaliteit. Plant bijvoorbeeld een boom. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw en dit maakt uw tuin spannender. Of laat klimop of een klimroos tegen een muur, hek of schuur omhoog kruipen. Ons kamerplantassortiment is onderverdeeld in:

Kamerplanten zijn niet alleen essentieel voor een goede luchtkwaliteit, ze verbeteren ook nog eens de sfeer in uw woonkamer. Een kleurrijke orchidee of een frisse palm is dé eyecatcher van uw interieur. Op onze afdeling potterie vindt u prachtige bloempotten om uw planten in te zetten. Of laat een mooi arrangement samenstellen door onze medewerkers. In onze online plantengids vindt u allerlei handige informatie over uw favoriete planten.

Bezoek onze bloemenwinkel in de buurt van Utrecht op zondagKom woonaccessoires kopen tijdens onze koopzondag nabij Utrecht

Onze tuincentra in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt zijn allemaal voorzien van een prachtige bloemenwinkel. Iedere dag krijgen we de bloemen die we verkopen vers aangeleverd. Hierdoor kunnen we kwaliteit en houdbaarheid garanderen. Er staan altijd fleurige seizoensboeketten voor u klaar, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een boeket samen te stellen. Dit is bijvoorbeeld leuk om te doen wanneer het boeket een cadeau is. Kom langs op onze koopzondag nabij Utrecht en kies de bloemen die u mooi vindt en onze bloemisten zoeken hier passend groen bij. Wij leveren ook bruidsboeketten en ander bruidswerk en rouwkransen.

Gebruik onze koopzondag dichtbij Utrecht om woonaccessoires te kopen

Bent u op zoek naar leuke woonaccessoires voor uw living? Kom ook dan eens langs op de koopzondag van TuinWereld. Wij verkopen allerlei leuke beeldjes, fotolijstjes, kussentjes, geurstokjes, boeddha’s en nog veel meer. Kom snel bij ons langs!

Let op: onze vier vestigingen in de buurt van Utrecht hebben niet dezelfde openingstijden.