Bloemen Wijchen

Bloemen kopen in de buurt van Wijchen? TuinWereld is dé specialist in bloemen! Bezoek de bloemenshop van ons tuincentrum in Wijchen, Malden, Tiel of Bocholt. Onze bloemisten stellen graag iets moois voor je samen. Ook voor diverse arrangementen kun je bij ons terecht.

De mooiste bloemen kopen in Wijchen

Ons tuincentrum in Wijchen heeft misschien wel het ruimste assortiment bloemen van al onze filialen. Iedere dag krijgen wij de bloemen vers aangeleverd, waardoor we kwaliteit en een lange houdbaarheid kunnen garanderen. Er staan altijd kant en klare boeketten voor je klaar, samengesteld met de mooiste bloemen van het huidige seizoen. In de zomer bevatten deze boeketten bijvoorbeeld veel zonnebloemen, lelies, rozen, pioenen en andere vrolijke bloemen. In de herfst werken onze bloemisten veel met euphorbia’s, chrysanten en gladiolen, vaak gecombineerd met eikenblad. Je kunt er ook voor kiezen om zelf, samen met onze bloemisten, een boeket samen te stellen. Maak een selectie van de vele prachtige bloemen uit ons assortiment en onze bloemisten zoeken hier passend groen bij. Wij bezorgen tegen een kleine vergoeding ook boeketten bij jouw thuis in de buurt van Wijchen. Zo hoef je niet langs te komen in ons tuincentrum en heb je het snel in huis!

TuinWereld in Wijchen stelt ook prachtige bloemenarrangementen voor je samen

Bloemen maken alles beter en daarom biedt onze bloemist in Wijchen diverse arrangementen aan. TuinWereld tovert graag een glimlach op jouw gezicht tijdens een bijzondere gebeurtenis, maar staat je ook bij in mindere tijden. Wij bieden de volgende arrangementen aan:

  • Bruidsboeketten
  • Ander bruidswerk
  • Rouwarrangementen
  • Valentijnsboeketten
  • Geboorteboeketten

Wij helpen je graag om de mooiste dag van jouw leven nóg mooier te maken door jouw trouwlocatie te versieren met prachtige bloemstukken. Maak een afspraak door te bellen naar 024 - 64 140 41 om jouw wensen grondig door te spreken. Ook voor Valentijnsboeketten kun je terecht in één van onze vestigingen van TuinWereld. Prachtige boeketten met veel rood en een romantische look zijn altijd een goed idee om cadeau te geven op Valentijnsdag. Ook de mooiste rouwkransen bestel je bij TuinWereld. Wij begrijpen dat het verliezen van een naaste een verdrietige gebeurtenis is en ondersteunen je graag door een prachtig rouwstuk te ontwerpen, geheel naar jouw wens. Voor een passend afscheid. Ben je op zoek naar een arrangement dat hierboven niet vermeld staat? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Bloemen-boeket-kopen-Wijchen-TuinWereld

Bloemschikken bij TuinWereld in Wijchen

Zelf creatief aan de slag gaan met bloemen? Volg een van onze workshops bloemschikken. Leer de fijne kneepjes van het bloemschikken en creëer de mooiste bloemstukken, zoals een prachtig herfststuk of een originele kerstkrans. Deze workshop is leuk om te doen met familie, vrienden of collega’s. Kom snel eens langs bij ons uitgebreide tuincentrum in Wijchen om bloemen te kopen of voor een leuke workshop. Elke zondag is bij ons koopzondag!

Voor ons gehele assortiment bloemen kun je langskomen bij één van onze vier tuincentra in de buurt van Wijchen. Onze bloemisten helpen je graag bij het uitzoeken van een passend boeket. Voor vragen kun je langskomen of contact met ons opnemen.

Kom snel eens kijken of bestel gemakkelijk bloemen in onze webshop, die wij ook kunnen bezorgen.

Ga naar webshop »