• Binnenpotterie

Binnenpotterie

Naast woonaccessoires brengt binnenpotterie ook sfeer in elk interieur! Bij Tuincentrum TuinWereld Wijchen bieden wij daarom een uitgebreid assortiment aan bloempotten en bloembakken, maar ook vazen, kunststof bloempotten en terracotta potjes. Uiteraard hebben wij de nieuwste modellen van de laatste trends in ons tuincentrum opgenomen. Ter inspiratie zijn er in de winkel altijd opgemaakte potten en plantenbakken te vinden. Ook is het mogelijk zelf uw kamerplant met een pot of mand uit te kiezen en deze te laten opmaken door onze medewerkers. Zo gaat u met een complete combinatie van een plant en pot naar huis!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 603 producten

Sierpotten in verschillende materialen

Sierpotten zijn te koop in verschillende materialen. Iedere soort materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Wij hebben de bekendste materialen op een rij gezet, zodat u deze met elkaar kunt vergelijken en uiteindelijk de juiste keuze voor uw interieur kunt maken:

  • Keramiek: keramieken sierpotten zijn de klassiekers onder de plantenpotten. Deze potten passen bij iedere woonstijl, zijn prijsbewust en gaan lang mee. De terracotta sierpot is te koop in allerlei maten, maar wist u dat dit materiaal ook goed geschikt is om zelf te beschilderen? Leuk voor een regenachtige middag!
  • Kunststof: kunststof sierpotten zijn licht, relatief goedkoop en zijn in allerlei kleuren te koop. De afgelopen jaren zijn er steeds meer luxe kunststof potten op de markt gekomen en is het verschil tussen kunststof en keramiek soms niet te zien!
  • Zink: zinken potten hebben een stoer uiterlijk en zijn goed geschikt voor allerlei soorten kamerplanten. 
  • Glas: glaswerk past niet bij iedere soort plant. Het best kunt u glaswerk gebruiken voor boeketten en kamerplanten die weinig aarde nodig hebben, zoals orchideeën. 
  • Mandwerk: mandwerk heeft een natuurlijk uitstraling en zorgt ervoor dat uw woonkamer en huiselijk uitziet. 

Kom langs bij TuinWereld Wijchen om alle soorten sierpotten voor binnen te bekijken. 

sierpotten-kopen

Potten in verschillende woonstijlen - de trends van nu

Ieder seizoen staan er nieuwe woontrends centraal. Daar spelen wij van tuincentrum TuinWereld op in. Ook wij veranderen ons assortiment om goed aan te sluiten bij de laatste woonstijlen. Wat kunnen we in 2021 verwachten? In 2021 kunnen we een aantal nieuwe kleuren verwachten. Denk daarbij aan goud, beige-tinten, paars en pasteltinten in de kleur lila en oranje. De bekende terracotta potten zijn natuurlijk perfect om hiermee te combineren.

sierpotten-kopen

Bloempotten voor binnen kopen bij TuinWereld

Met leuke accessoires, zoals kaarsen en kussens kunt u uw huis naar smaak mooi inrichten. Hierbij kunnen mooie bloempotten natuurlijk niet ontbreken. Met wat mooie bijpassende bloempotten kunt u uw huis net even extra stijlen en sfeervol inrichten. Onderhoud uw planten in een juiste bloempot of vaas, dan heeft u hier natuurlijk langer plezier van. Potten voor binnen zijn er natuurlijk in verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramiek, kunststof of glas. Een bos bloemen is natuurlijk perfect om in een mooie glazen vaas te zetten. Een kamerplant daarentegen kan heel mooi staan in een pot van keramiek. De medewerkers van onze vestigingen van TuinWereld kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste pot. heeft u vragen over ons assortiment bloempotten voor binnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.