Tuincentrum Utrecht

Een tuincentrum bezoeken in de buurt van Utrecht? In de provincie Gelderland bevinden zich vier uitgebreide tuincentra van TuinWereld. Hier vindt u onder andere een breed en divers plantenassortiment, goede kwaliteit tuinmeubelen en leuke accessoires voor uw interieur.

Bezoek ons tuincentrum nabij Utrecht!

Neem alvast een kijkje in ons tuincentrum in Wijchen

Planten kopen in een tuincentrum in de omgeving van Utrecht

Als u op zoek bent naar een ruim assortiment groene en bloeiende tuinplanten, dan moet ie zeker even langskomen bij TuinWereld. Bezoek ons tuincentrum in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. U koopt hier:

  • Vaste planten
  • Eenjarige planten
  • Bomen, heesters en coniferen
  • PlantenzadenPlanten kopen bij het leukste tuincentrum in de omgeving van Utrecht
  • Nog veel meer planten; kom naar een van onze tuincentra in de buurt van Utrecht voor het gehele assortiment

Laat u goed adviseren over de verschillende soorten planten uit ons assortiment. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar! Gaat u een tuin aanleggen en bent u dus op zoek naar een mooie basis? Bekijk dan ons brede aanbod vaste planten. Deze planten bepalen de sfeer van uw tuin. Voorbeelden van populaire vaste planten zijn de hortensia en de varen. U kunt er ook voor kiezen om een boom te planten. Bomen maken uw tuin spannend door hoogteverschil en schaduw toe te voegen. Met de aanschaf van eenjarige planten fleurt u uw tuin tijdelijk op in het voorjaar en in de zomer. Bekijk vooral even onze online plantengids, tuintips en tuinnieuws voor informatie over uw planten en de verzorging ervan.

Tuincentrum TuinWereld nabij Utrecht voor de mooiste woonaccessoires

Bij de tuincentra van Tuinwereld kunt u ook terecht voor leuke accessoires voor uw interieur. Welke sfeer wilt u neerzetten? Wij verkopen vrolijke kussentjes, romantische kaarsen, originele beeldjes, stijlvolle fotolijstjes en nog veel meer leuke accessoires. Daarnaast hebben we een breed assortiment potterie. Vul uw nieuwe vaas of bloempot met een prachtig boeket uit onze bloemenwinkel of met een mooie kamerplant.

De leukste activiteiten bij TuinWereld dichtbij Utrecht

Een leuk dagje uit beleven in de buurt van Utrecht? Kom eens langs bij Tuinwereld in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt om te shoppen en een leuke workshop te volgen. Wij organiseren bijvoorbeeld regelmatig een cursus bloemschikken met een thema, zoals een kerst- of herfstkrans maken. Kom gezellig langs met vrienden, familie of collega’s!

Bekijk ook eens onze webshop