Tuinmeubelen Utrecht

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Utrecht? TuinWereld heeft verschillende vestigingen nabij Utrecht, dus er is er altijd wel eentje bij u in de buurt. U vindt onze tuincentra in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt.

Topmerken tuinmeubelen kopen in de buurt van Utrecht

TuinWereld heeft het meest ruime assortiment tuinmeubelen in de omgeving van Utrecht. U koopt bij ons topmerken, zoals Hartman, Life Outdoor Living, Platinum en Kettler. We hebben ook een importlijn met tuinmeubelen volgens de nieuwste trends. Onze tuinmeubelen worden gemaakt van wicker, teak, aluminium, RVS/metaal en kunststof. Deze materialen hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Laat u daarom goed informeren door onze deskundige medewerkers.

tuinmeubelen-utrecht-tuinwereld

Luxe tuinmeubelen kopen in de omgeving van Utrecht

Bij TuinWereld in de buurt van Utrecht koopt u luxe tuinmeubelen. Geniet van ultiem comfort. U koopt bij ons alles op het gebied van loungen; van hele grote banken tot tweezitsbanken en heerlijke zachte stoelen. Ook als u een diningset nodig heeft, bent u bij TuinWereld aan het juiste adres. Naast lounge sets en dining sets koopt u bij ons:

  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Ligstoelen
  • Accessoires voor uw tuinmeubelen
  • Nog veel meer voor tuinmeubelen; kom langs bij TuinWereld nabij Utrecht voor het gehele assortiment!

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe tuinmeubelen. U kunt zelfs op zondag bij ons terecht. Wij verkopen tuinmeubelen in verschillende soorten, maten en materialen. De keuze materiaal is erg van belang. Het ene materiaal is namelijk het andere niet. Teak heeft redelijk wat aandacht en verzorging nodig terwijl kunststof tuinmeubelen gemakkelijk schoon te houden zijn. 

 

Zo onderhoudt u uw meubels voor in de tuin

Het onderhoud van uw tuinmeubelen is afhankelijk van de materiaalsoort. Hout heeft het meest intensieve onderhoud nodig. Dit komt omdat hout kan gaan rotten en omdat er snel natuurlijke aanslag ontstaat. Zorg er voor dat uw houten tuinmeubelen op de juiste manier bewerkt zijn met natuurlijke oliën. Hierdoor zullen ze veel langer meegaan. Maak de meubels eens per maand schoon met houtreiniger en veel water. Tuinmeubelen van kunststof of wicker hebben veel minder onderhoud nodig. Maak de meubels regelmatig schoon met een borstel en wat water vermeng met groene zeep. Metalen tuinmeubelen kunnen na verloop van tijd gaan roesten. Ook bij dit materiaal is het dus belangrijk dat de meubels op de juiste manier bewerkt zijn. Zijn uw metalen tuinmeubelen toch gaan roesten? Er zijn diverse anti-roestmiddeltjes te koop om dit probleem op te lossen. Let er bij het schoonmaken van uw tuinmeubelen altijd op dat u geen gebruik maakt van agressieve schoonmaakmiddelen. Lees voor meer informatie over tuinmeubelen, planten en interieur onze allerhande tuintips of kom langs in ons tuincentrum!

Voor ons complete assortiment tuinmeubelen bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen. Wij hebben vestigingen in Tiel, Bocholt, Wijchen en Malden. Ook voor vragen kunt u langskomen in ons tuincentrum. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen van tuinmeubelen in de buurt van Utrecht.