De groene musthaves

De trends van 2019

Groen in huis word steeds populairder. Om deze hippe trend te stimuleren, hebben wij gekeken naar de mooiste en meest unieke planten die echt een krachtige indruk achterlaten in jouw huishouden. Omdat de kerstboom weer uit huis is, is het nu de ideale tijd om te kijken waar we deze lege gaten mee gaan opvullen. Laten we het thuis weer gezellig maken met deze trendtoppers!

 

Planten zijn gezond

Naast het feit dat bloemen en planten bijdragen aan de gehele uitstraling in huis, zijn ze ook erg goed voor onze gezondheid. Al dat groen zorgt niet alleen voor schonere lucht, maar ook voor een hogere luchtvochtigheid. Het is zelfs duidelijk geworden dat

creativiteit en productiviteit worden gestimuleerd en verhoogd door planten. Niet voor niks zien we dat planten niet langer worden weggemoffeld in een donker hoekje, maar juist meer een centrale plek innemen.

 

Houd het simpel!

Met wat groene accenten hier en daar creëer je al snel meer sfeer in huis. In de basis kun je ontzettend veel bereiken door kleine, subtiele bloemen in elegante vaasjes te combineren met bijvoorbeeld een grove vetplant in een robuuste pot.

 

Klik op de onderstaande foto’s om meer te weten te komen over deze unieke planten.