Kerstshow Wijchen

Bij TuinWereld in Wijchen bezoek je de leukste kerstshow in de omgeving. Onze medewerkers doen ieder jaar weer keihard hun best om ons tuincentrum om te toveren tot een waar kerstparadijs. Ook bij onze tuincentra in Malden, Tiel en Bocholt vind je een spectaculaire kerstshow.

Zingende pinguïns op onze kerstshow in 2014

Wat kun je allemaal verwachten tijdens onze jaarlijkse kerstshow in Wijchen?

Onze kerstshow wordt ieder jaar met veel enthousiasme ontvangen en het is dan ook een waar spektakel. Ieder jaar staat er een thema centraal en aan de hand van dit thema bouwen we verschillende afdelingen op. Laat je betoveren door prachtige verlichting, schattige kerstdorpjes, levensgrote dieren, vrolijke muziek en originele decoraties. We voegen ieder jaar een bijzonder element toe. Zo hadden wij in 2014 bijvoorbeeld grote zingende pinguïns en in 2015 stroomde er een riviertje door ons tuincentrum. Ook dit jaar zullen we je zeker weer verrassen!

Inspiratie opdoen op de kerstmarkt in Wijchen

De kerstshow van TuinWereld in Wijchen is de ideale plaats om inspiratie op te doen voor aankomende Kerst. Shop op onze kerstmarkt voor de leukste decoraties en kerstcadeaus. Je vindt hier bijvoorbeeld:

  • Heel veel verschillende soorten verlichting voor binnen en buiten
  • Mooie kerstballen en pieken
  • Lemax kersthuisjes
  • Vrolijke dierenbeeldjes
  • Nepsneeuw
  • Nog veel meer originele decoraties; ontdek het tijdens onze kerstshow in Wijchen!

Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste combinatie kerstdecoraties voor jouw interieur en tuin. Natuurlijk blijven de overige afdelingen van ons tuincentrum ook gewoon toegankelijk. Wellicht vind je hier nog een leuk kerstcadeautje, zoals een kamerplant, bloempot, vaas of accessoire voor in huis. Ook een leuk kerstcadeautje is een prachtige kerstbal, of zelfs een fotolijstje met een persoonlijke foto erin. Ook kun je natuurlijk kiezen voor onze mooie pot-plant combinaties. 

Kerstshow-Wijchen-tuincentrum-TuinWereld

Kerstbomen kopen tijdens onze kerstshow in Wijchen

Heb je nog geen kerstboom in huis gehaald? Loop dan ook even langs het kerstbomenbos, wanneer je een bezoek brengt aan de kerstshow van TuinWereld in Wijchen. Wij verkopen zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen en dit verschil is soms nauwelijks te zien. Doordat onze kunstkerstbomen naalden hebben die gemaakt zijn van PVC en van PE zien ze er natuurlijk en vol uit en zijn ze ook nog eens heel stevig. Al onze kunstkerstbomen worden geleverd met een gratis kerstboomvoet. Ons aanbod echte kerstbomen is ook zeer divers. Bij Tuinwereld in Wijchen koop je goede kwaliteit sparren van onder andere Normann-spar. Deze kerstbomen zijn natuurlijk goed te vullen met de kerstballen uit ons assortiment die wij ook op de kerstshow verkopen. Kom snel eens bij ons langs!

Bezoek onze kerstshow in Wijchen

Onze kerstshow in Wijchen is er één die je niet mag missen. Het is een uitgebreide kerstshow met allerlei verschillende producten. Het grote aanbod zal je verrassen! Onze medewerkers helpen je graag en zorgen er samen met je voor dat jouw huis- en tuin in prachtige kerstsferen wordt omgetoverd. Kom voor ons gehele aanbod langs bij één van onze vier tuincentra in Bocholt, Tiel, Malden en Wijchen. Tot snel bij TuinWereld!